02.02.2017

Logistiikkayritys Militzer & Münch panostaa TimoComin käyttöön

Globaalinen verkostoituminen

(1)

Erkrath, Saksa, 02.02.2017 – Euroopan suurin kuljetusverkkopalvelu TimoCom on käyttäjilleen tuttu rahdin ja kuljetuskapasiteettien tehokkaan yhdistämisen lisäksi myös innovatiivisesta verkostoinnista ja digitaalisen työskentelyn tehostamisesta. Myös kansainvälinen logistiikkapalveluntarjoaja Militzer & Münch hyödyntää näitä etuja.

Logistiikkapalveluntarjoaja Militzer & Münch ja TimoCom, Euroopan suurin kuljetusverkkopalvelu ovat toimineet yhteistyössä yli 10 vuoden ajan. "TimoCom on meille luotettava yhteistyökumppani, joka tukee meitä päivittäisissä työrutiineissamme maantiekuljetuksien sektorilla", raportoi Tom Rosman, M&M Militzer & Münch GmbH:n toimitusjohtaja. Tuoreena uutuutena yrityksen omaan kuljetustenhallintajärjestelmään luotiin yhteinen rajapinta TimoComin kuljetusverkkopalveluun TC Connect käyttöliittymän avulla ja nyt rahti- ja kuormatilatarjoukset välittyvät järjestelmästä automaattisesti rahtipörssiin. "Vaikka sovellusten integroinnista on vasta vähän aikaa, olemme jo nyt huomanneet säästävämme sen avulla huomattavasti työaikaa ja myös työprosessimme ovat tehostuneet. Toinen optimointi meille on asiakirjojen lataus- ja tallennustoiminto kuljetusverkkopalvelussa. Rohkaisemme kaikkia liikekumppaneitamme lataamaan palveluun useimmiten tarvitut yrityssertifikaattinsa, jotta ne ovat aina suoraan saatavilla. Tämä säästää meiltä monta työvaihetta ja luo tietä entistäkin digitalisoiduimmille ja erityisesti paperia säästäville työprosesseille. Jokainen toimipisteemme harjoittaa vastuullista resurssien käyttöä", Rosman kertoo.

 

 Maan rajojen ylittävä verkostoituminen

Logistiikkapalveluntarjoaja, jonka pääkonttori on St. Gallenissa työllistää noin 2000 henkilöä suunnilleen 100:ssa yhtiön toimipisteessä 30 maassa. Omien toimipisteidensä lisäksi kattava Militzer & Münchin verkosto koostuu myös heidän suosimistaan liikekumppaneista, joita yritys käyttää alihankkijoinaan valitessaan toimeksiantojensa suorittajia. Tässä verkostossa kohtaavat monet kielet ja kulttuurit. Helpottaakseen yhteydenpitoa, TimoCom loi yksinomaisesti yrityksen käyttöön sisäisen käyttäjäryhmän ja nyt työnjako, toimeksiannot sekä tiedonvaihto sujuvat ongelmitta. Käyttöperiaate on hyvin yksinkertainen: Ryhmän jäsenet lisäävät tarjouksensa TimoComin portaaliin, jossa ne ovat aluksi saatavilla vain Militzer & Münchin toimipaikkojen käyttäjille. Ennalta määritellyn ajanjakson jälkeen nämä tarjoukset tulevat näkyville myös valittujen yhteistyökumppaneiden käyttäjille. Militzer & Münch voi siis täten luoda oman kansainvälisen yritysverkkonsa TimoComin kuljetusverkkopalveluun, yhdistäen kaikki maan rajat.

Lataa lehdistötiedote
Ylös