14.10.2016

Makuelämykset ja joustavuus luovat menestyksen pohjan

Kasvua TimoComin kuljetusverkkopalvelun myötä: Zrnožit d.o.o. Montenegrosta

(1)

Erkrath, Saksa 14.10.2016 – Perheyritys Zrnožit d.o.o.:lla on viisinumeroinen TimoCom ID, pienin asiakasnumero Montenegrossa. Tämä osoittaa sen, että he ovat käyttäneet kuljetusverkkopalvelua aktiivisesti jo vuosia. Samanaikaisesti tällä lihatuotteiden valmistajalla on pitkä historia kuljetusverkkopalvelun käytöstä pitkäkestoisen menestyksen ja kasvun mahdollistajana kyseisen markkinaraon ohella. Heidän sopeutumiskykynsä ja kaupallinen tarkkanäköisyys ovat mahdollistaneet sen, että yritys on markkinajohtaja kylmäkuljetusten alalla Balkanin alueella.

Merkittävää kasvua markkinaraon hyödyntämisen myötä

Jovan Kaluđerovićin vuonna 1992 perustama yritys sijaitsee Lovćen-Massiven juurella Cetinjessä, pienessä montenegrolaisessa kylässä, joka sijaitsee vain 33 kilometrin päässä mereltä. Meri- ja vuoristoilman yhdistelmä antaa yrityksen 27 henkilön tiimin lippulaivatuotteelle ja palkintoja voittaneelle "Njeguški pršut" -kinkulle oman ainutlaatuisen arominsa.

Koska liha on yrityksen oleellisin kuormatavara, heidän kylmäkuljetuskalustonsa on varustettu myös lihakoukuilla, jotka ovat ainutlaatuisia Montenegrossa. Näiden koukkujen joustavat käyttömahdollisuudet kylmälaitteistolla varustetuissa ajoneuvoissa mahdollistavat myös muiden kylmätuotteiden kuljettamisen. Ja juuri tässä kohtaa alkaa Zrnožit d.o.o.:in ja TimoComin yhteistyö:

"TimoComin kuljetusverkkopalvelun ja muunnettavien puoliperiemme ansiosta olemme markkinajohtajia kylmäkuljetuksen saralla tällä Balkanin alueella", kertoo Jovan Kaluđerović ylpeänä. "Aloitimme kansainvälisillä kuljetusmarkkinoilla vuonna 2002 ja meistä tuli TimoComin asiakkaita vuonna 2004 varmistaaksemme, että meille löytyy myös paluukuormaa. Silloin meillä oli kaksi kuorma-autoa, nykyään niitä on 19."

 

Harkintakyky pitkäkestoisten liikekumppanuuksien perustana

Yksittäisten sovellusten, erityisesti rahti- ja kuormatilapörssin helppokäyttöisyyden lisäksi Zrnožit d.o.o. on pysynyt TimoComin kanta-asiakkaana viimeiset 12 vuotta varsinkin yhden todella tärkeän ja tälle IT-palveluntarjoajalle ainutlaatuisen ominaisuuden ansiosta: Käyttöturvallisuuden.

"Vain TimoComin tarkastamille yrityksille myönnetään käyttöoikeus kuljetusverkkopalveluun", sanoo Jovan Kaluđerović. "Sen lisäksi tarkastamme jokaisen potentiaalisen liikekumppanimme ennen sopimusten allekirjoittamista käyttäen kuljetusverkkopalveluun sisällytettyä yrityshakemistoa. Jos kaikki on kunnossa, otamme yhteyttä tulevaan liikekumppaniimme suoraan kuljetusverkkopalvelun kautta. Arvostamme todella tätä tehokasta työskentelytapaa, jonka TimoCom tarjoaa. Tätä kautta löydämme aina nopeasti luotettavia ja vakavaraisia yhteistyökumppaneita."

Tämä harkitseva lähestymistapa on auttanut Zrnožit d.o.o.:a kasvattamaan tasokkaiden ja heidän arvostamiensa liikekumppaneiden, lähinnä huolitsijoiden verkostoa jo vuosia. Esimerkiksi parhaillaan he ovat yhteistyössä itävaltalaisen TimoComin asiakkaan kanssa, joka ajaa heidän palveluksessaan säännöllisesti ympäri vuoden.

Myös yritykset, jotka etsivät pääasiassa paluurahtia voivat käyttää kuljetusverkkopalvelua luodakseen pitkäkestoisia yhteistyösuhteita. Zrnožit d.o.o.:n menestys osoittaa, että TimoComin IT-logistiikkaratkaisut tarjoavat ratkaisuja kaikille kuljetusketjuun osallisille yrityksille, jotka haluavat parantaa kustannustehokkuuttaan.

Lataa lehdistötiedote
Ylös