17.03.2014

NOSTA Group saa TimoComin varastotilapörssistä tarvitsemaansa joustavuutta

Varastotilojen haku käy kätevästi hiiren napsautuksella

(3)

Düsseldorf, 17.03.2014. Mitä tehdä, kun varastotilalle on tarvetta lyhyellä varoitusajalla? Varasto ei kuitenkaan saa sijaita ihan missä vain, vaan nimenomaan Hampurissa, mieluiten sataman lähettyvillä. Ja kaiken lisäksi kaikki omat kontaktit on jo käyty läpi, mutta sopivaa varastoa ei ole löytynyt. Osnabrückiläinen NOSTA Group on löytänyt tähän ongelmaan sopivan ratkaisun – Euroopan suurimmasta varastotilapörssistä TimoCom Soft- und Hardware GmbH:lta.

NOSTA Group on toiminut logistiikka-alalla jo 36 vuoden ajan. Yrityksen palveluvalikoima on laaja, aina kuljetusten hallinnasta yksittäisten lavojen valmistukseen. 60 kontin kuljettaminen Hampurin satamaan, kuormalavoille pakkaaminen, purku ja varastointi on yritykselle arkipäivää. Monen vuoden kokemuksesta ja erittäin kattavasta kumppaniverkostosta huolimatta omat kontaktit eivät aina riitä, kun varastotilaa tarvitaan erittäin lyhyellä varoitusajalla. Juuri tällaisessa tapauksessa TimoComin rahdinvälitysjärjestelmät ovat hyödyllisiä. NOSTA-työntekijät voivat nimittäin hakea niistä paitsi rahtia, kuormatilaa ja kuljetusliikkeitä myös vapaita logistiikka-alueita ympäri Euroopan.

 

Varastojen hakeminen on helppoa

 "Suurin osa kontakteistamme tarjoaa varastotiloja lähinnä pitkäaikaiseen käyttöön. Me tarvitsimme kuitenkin hallia vain noin kahdeksi kuukaudeksi. Sen vuoksi käytimme TimoComin varastotilapörssiä. Ensimmäisten kolmen parhaimman osuman joukosta löysimme heti joustavan ja luotettavan kumppanin. Ensimmäiset kontit ovat jo matkalla Hampuriin", kertoo NOSTA Groupin huolintajohtaja Detlev Osthoff. Yli 30 000 varasto- ja logistiikka-aluetta sisältävä pörssi on omalla alallaan Euroopan suurin. Se toimii virtuaalisen markkinapaikan tapaan. Käyttäjä kirjoittaa hakukenttään toiveensa, kuten esimerkiksi varaston tyypin, koon tai sijainnin, ja saa tuloksena näytölle hakukriteerejä vastaavat tarjoukset. Sama toimii tietenkin myös toisin päin. Varastotilojen tarjoajat lisäävät vapaat tilansa sekä kaikki niihin liittyvät merkittävät tiedot pörssiin, minkä jälkeen tilojen löytäminen on helppoa. "Varastotilapörssi on rahtipörssin luonnollinen jatke. Se on erittäin hyödyllinen työkalu korkealla osuma-asteella. Se sopii täydellisesti myös lyhytaikaisiin varastotarpeisiin", Osthoff vahvistaa. Varastotilapörssi on integroitu Euroopan johtavaan rahti- ja kuormatilapörssiin. Ohjelma on erittäin käyttäjäystävällinen ja siten myös tehokas. Lisäksi kukin syötetty haku ja tarjous on automaattisesti käytettävissä 24 kielellä.

Lataa lehdistötiedote
Ylös