26.03.2014

Ray Moran International Transport Limited käyttää rahtipörssiä kuljetusliiketoiminnan tehostamiseksi ympäri Euroopan

TimoCom mahdollistaa kuormatilan optimaalisen käyttöasteen

(1)

Düsseldorf, 26.03.2014. Aika on rahaa. Sen tietää myös irlantilainen Ray Moran International Transport Limited, joka tarjoaa 40 perävaunun kalustollaan kuljetuspalveluita Irlannin ja Manner-Euroopan välillä. Yritys on huomannut, miten tärkeää on huolehtia kuljetustoimeksiannoista joustavasti, nopeasti ja ammattitaitoisesti. Jotta kuorma-autot voidaan lastata parhaalla mahdollisella tavalla, yrityksen työntekijät käyttävät päivittäin Euroopan johtavaa rahti- ja kuormatilapörssiä TC Truck&Cargo®a.

Verkkoalustan tarjoamat edut

Ray Moran International Transport Limited perustettiin vuonna 1997. Yritys huolehtii muun muassa lääkeaineiden, tietokonelaitteiden, koneiden, kappaletavaran ja vaarallisten aineiden kuljetuksista. Yrityksen päämaja sijaitsee Wexfordissa Rosslare Europortin lähellä, mikä mahdollistaa rahtien välittömän lähetyksen Dubliniin sekä Irlannin etelä- ja länsiosiin. Muita säännöllisiä kohteita ovat Ranska, Italia, Espanja, Saksa, Sveitsi, Belgia ja Alankomaat sekä muu Manner-Eurooppa. "Homma ei toimisi ilman TimoComia niin tehokkaasti", toimitusjohtaja Ray Moran kertoo. "Alustan avulla löydämme vuosittain noin 300 täys- tai osakuormaa kuljetuskalustomme lastaamiseksi. Homma toimii tietenkin myös toisin päin niin, että me tarjoamme vapaata ajoneuvokapasiteettiamme pörssissä. Näin voimme välttää kalliita ja ympäristölle haitallisia tyhjänä ajoja." Moran voi listata vielä yhden toisenkin edun: "Suuri tarjonta antaa käyttöön myös hyvän neuvottelupohjan, kun kuljetuksen yksityiskohdista sovitaan kulloisenkin liikekumppanin kanssa. Ohjelma lisää taloudellisuutta siis kaikin tavoin."

 

Laatu, palvelu ja turvallisuus vakuuttavat

TimoComin luotettava palvelu ja korkeat laatuvaatimukset ovat vakuuttaneet jo yli 100 000 käyttäjää. Myös Ray Moran International Limitedille luotettavuus ja alan tietotaito ovat olleet avain menestykseen. Olipa kyse omasta kalustosta tai alueella toimivan luotettavan alihankkijan palkkaamisesta, kokenut tiimi takaa aina rahtien turvallisen ja aikataulussa pysyvän kuljetuksen paikasta A paikkaan B. Kuljetusyritys saa siihen tukea TimoComilta, kuten Chief Representative Marcel Frings selvittää: "Panostamme turvallisuuteen, olipa kyse sitten palveluntarjoajien tietojen tarkastamisesta tai ohjelmiston käyttöoikeuksista. Siten luomme asiakkaillemme hyvän pohjan, jotta he voivat löytää nopeasti sopivia ja vakavasti toimivia kumppaneita." Pystyäkseen tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja menestyksellä 44 maassa IT-yrityksen tuotteita ja palveluita kehitetään jatkuvasti edelleen. Moran kehuukin tätä palveluhakuisuutta ja korkeita turvallisuusstandardeja: "TimoComin kanssa olemme aina ajan tasalla ja kaikin puolin turvattuja."

Lataa lehdistötiedote
Ylös