18.04.2015

Saksalais-ranskalainen kaksikko antaa potkua kuljetuksille

DIMOTRANS voi nauttia vieläkin useammasta toimeksiannosta TimoComin rahtipörssin avulla

(1)

Erkrath, 18.4.2015 – Kaikki logistiikka-alan yritykset tietävät, että optimaalisen kuljetusketjun luominen on haastavaa. Se on kuitenkin hieman helpompaa sopivien apuvälineiden avulla Sen on huomannut myös Ranskasta kotoisin oleva multimodaalinen kuljetus- ja logistiikkakonserni DIMOTRANS. Yritys on ymmärtänyt, että TimoComin rahti- ja kuormatilapörssin avulla kuorma-autot on mahdollista lastata optimaalisesti lähes kaikissa tilanteissa. Tällä hetkellä verkkoalusta onkin seitsemän konsernin tytäryhtiön käytössä.

DIMOTRANS on yksi Ranskan suurimmista kuljetusyrityksistä. Sillä on yli 360 ajoneuvoa sekä yli 35-vuotinen kokemus kansainvälisestä kuljetus- ja logistiikkaliiketoiminnasta. Lyonin lähistöillä päämajaansa pitävä konserni keskittyy maailmanlaajuisiin kuljetuksiin osa- ja täyskuormin. Tyhjänä ajojen välttämiseksi ja kapasiteetin optimoimiseksi osa firman huolitsijoista on käyttänyt jo kahdeksan vuoden ajan TimoComin rahtipörssiä.

 

Ratkaisevia kilpailuetuja

TimoComin pörssistä voi päivittäin löytää lukuisia kansainvälisiä rahti- ja kuormatilatarjouksia, minkä lisäksi alusta tarjoaa muitakin etuja, kuten käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja monia lisätoimintoja. CMA Groupin (DIMOTRANS-konsernin tytäryhtiö) Directeur Général Marco Fusco kertoo, miksi TimoComin ratkaisu on hänen mielestään niin hyvä: "Rahtipörssiä käytetään laajalti Saksassa sekä Itä-Euroopassa, eli alueilla, joissa haluamme laajentaa toimintaamme. Lisäksi ohjelma on intuitiivinen ja helppokäyttöinen, mikä auttaa ohjelmaa käyttävien työntekijöidemme päivittäistä työtä. Tarjolla on aina sopiva apuväline, pörssistä ja verkkokuljetushakemistosta reitti- ja laskentaratkaisuun. Lisäksi näemme kiireelliset toimeksiannot nopeasti ja helposti vain muutamalla napsautuksella." 

 

Myös TimoComin Chief Representative Marcel Frings on vakuuttunut siitä, että verkkoalustan avulla DIMOTRANSin mahdollisuudet solmia rajoja ylittäviä toimeksiantoja lisääntyvät. "Asiakkaamme on erittäin kansainvälinen, joten työntekijät hyötyvät etenkin heidän omalla äidinkielellään palvelevista asiakaspalvelijoista. Lisäksi he voivat nauttia jopa 450 000 päivittäisestä kansainvälisestä rahti- ja kuormatilatarjouksesta sekä suuresta palveluvalikoimasta. Toimme esimerkiksi vähän aikaa sitten markkinoille mobiilisovelluksen, jonka kautta asiakkaat pääsevät kirjautumaan kaikkiin tilaamiinsa ohjelmiin, kuten TC Truck&Cargo® -rahtipörssiin."

Lataa lehdistötiedote
Ylös