31.08.2015

Takaisin Serbiaan, täydellä kuormalla

Al Pack d.o.o. luottaa TimoComin rahtipörssiin

(1)

Erkrath, 31.08.2015 - Vuoden 2014 alusta lähtien, Al Pack d.o.o. on käyttänyt TimoComin rahti- ja ajoneuvopörssiä TC Truck&Cargo®:a löytääkseen sopivia paluukuormia. Tämä tekee kyseisestä pakkausalan yrityksestä täydellisen esimerkin sille, kuinka kuljetuskaluston omistajat voivat hyötyä kuljetuspörssistä.

Matkalla TimoComin pariin

Al Pack d.o.o. on serbialainen pakkausalan yritys Suboticasta. Siellä sijaitsee heidän hallintonsa, tuotantolinjansa ja oma kuljetusosastonsa 11 ajoneuvoineen, jotka vievät yrityksen tuotteita ulkomaille. Yritys perustettiin 1. syyskuuta 1994 ja tällä hetkellä sillä on 180 työntekijää. Yksi heistä on Roland Rudinski, logistiikkaosaston päällikkö. Hän on vastuussa logistiikan hallinnasta ja osa hänen jokapäiväistä työtään on tulevien ja lähtevien lastien käsittely, kuskien aikataulutus sekä paluukuormien löytäminen. Viimeksi mainittu on erityisen tärkeää.

"Usean vuoden ajan ajoneuvomme ajoivat kuormansa purettuaan tyhjinä takaisin Euroopan halki," hän sanoo. Kun Al Pack d.o.o. pääsi selville asian seurauksista, he halusivat löytää sille ratkaisun nopeasti. "Siinä vaiheessa halusimme vähentää kuljetuskustannuksiamme ja päästä aktiiviseen rooliin kansainvälisillä kuljetusmarkkinoilla. Siitä syystä päätimme ryhtyä käyttämään TimoComin rahti- ja ajoneuvopörssiä TC Truck&Cargo®, joka auttaa meitä välttämään tyhjiä ajoja," Rudinski kertoo.

Heidän päätöksensä on varsin järkevä sillä 65% kaikista heidän tuottamistaan pakkausmateriaaleista useille eri teollisuuden aloille menee vientiin.

 

Yksi alusta - monia hyötyjä

Yli vuoden ajan Al Pack d.o.o. on hyötynyt TimoComin kuljetuspörssistä ja he ovat olleet todella tyytyväisiä, "TC Truck&Cargo®:n edut ovat sen helppo ja yksinkertainen tarjouslista, mahdollisuus työskennellä uusien logistiikka-alan yritysten kanssa, kokonaiskustannusten vähentyminen sekä lisääntyneet tarjoukset. Lisäksi, rahti- ja ajoneuvopörssi auttaa meitä löytämään lähellä sijaitsevia paluukuormia," Rudinski lisää.

Ja kehut eivät lopu siihen: "Yksi todella erityinen etu TimoComin kanssa työskennellessä on heidän työntekijänsä. Kelle tahansa puhutkin, heidän työntekijänsä jättävät aina ammattimaisen vaikutelman. He ovat hyvin ystävällisiä ja todella tekevät kaikkensa. Ja he myös täyttävät kaikki vaatimuksemme. Mielestäni tämä on maininnan arvoista."

Al Pack d.o.o. on hyvä esimerkki siitä kuinka nopeasti ja helposti uusia tarjouksia voidaan luoda ja tyhjiä ajoja välttää TC Truck&Cargo®n avulla - ja siitä, että palvelua ei ole tarkoitettu pelkästään kuljetusyrityksille ja rahdinvälittäjille.

Lataa lehdistötiedote
Ylös