19.09.2012

TimoCom esittelee Euroopan suurimman varastotilapörssin

Varastotilojen löytäminen ja tarjoaminen on helppoa

(2)

Düsseldorf / Hannover, 2012-09-19. TimoCom Soft- und Hardware GmbH esitteli Hannoverin tämänvuotisilla IAA Nutzfahrzeuge-messuilla uuden Euroopan laajuisen varasto- ja logistiikka-aluepörssin. Varastotilapörssi on looginen laajennus TimoCom:in tuotevalikoimaan. Se täydentää optimaalisesti tieliikenteen spot- ja sopimusmarkkinoiden tähänastista valikoimaa. Eikä siinä vielä kaikki. Varastotilapörssi on myös muiden teollisuudenalojen kannalta kiinnostava. Onhan kyse kuitenkin Euroopan kattavimmasta varastotilojen markkinapaikasta, eivätkä kuljetus- ja logistiikka-alan yritykset ole suinkaan ainoita, jotka tarvitsevat varastotilaa.

„Varastotilapörssien alalla olemme alusta alkaen markkinajohtaja Euroopassa. Olemme tehneet paljon etukäteistyötä, ja voimme tarjota nyt asiakkaillemme jopa 30 000 varasto- ja logistiikka-aluetta“, TimoCom:in Chief Representative Marcel Frings sanoo. „Mutta emme aio tyytyä vain siihen. Lähdemme siitä, että myös muilta aloilta peräisin olevat yritykset tulevat käyttämään varastotilapörssiämme päästäkseen osallisiksi TimoCom:in Euroopan laajuisesta toimintakentästä.“

Järjestelmä on yksinkertainen ja tehokas

Varastotilapörssi toimii virtuaalisen markkinapaikan tapaan. Käyttäjä kirjoittaa hakukoneeseen toiveensa, kuten esimerkiksi varaston tyypin, koon tai sijainnin. Hakukone palauttaa hakukriteereihin sopivat vapaat varasto- ja logistiikka-alueet. Siten TimoCom-asiakkaat voivat reagoida erityisen nopeasti ja joustavasti mahdollisiin varastoihin liittyviin pullonkauloihin.
Palvelu toimii luonnollisesti myös toiseen suuntaan. Varastotilojen tarjoajat lisäävät vapaat tilansa sekä kaikki niihin liittyvät merkittävät tiedot pörssiin, minkä jälkeen tilojen löytäminen on helppoa. Siten varastot eivät seiso tyhjillään ja kapasiteetin käyttöaste maksimoidaan.
„Kuljetus- ja logistiikka-alan asiakkaille varastotilapörssi muodostaa yhdessä Euroopan johtavan rahti- ja kuormatilapörssin TC Truck&Cargo®:n sekä koko Euroopan kattavan tarjouskilpailupalvelun TC eBid®:n kanssa täydellisen kokonaisuuden, joka tehostaa yritysten arkea“, Frings kertoo vakuuttuneena.
Se on ymmärrettävää, sillä todennäköisyys löytää sopiva kohde varastotilapörssistä on huomattavan hyvä. TimoCom tuo pörssiin nimittäin alkajaisiksi 30 000 varastoa 40 Eurooppalaisessa maassa! Ja kaikki on luonnollisesti yhteydessä TimoCom:in kattavaan palveluvalikoimaan.

Tärkeimmät tiedot

- Jopa 30 000 varasto- ja logistiikka-aluetta 40 eurooppalaisessa maassa
- Kattavin valikoima Euroopassa
- Käytettävissä 24 kielellä
- Maksuton TimoCom-asiakkaille 31.3.2013 saakka

Asiakkaan hyödyt yhdellä silmäyksellä

- Sopivien varasto- ja logistiikka-alueiden löytäminen ja tarjoaminen Euroopan laajuisesti
- Vähemmän tyhjillään seisovia varastoja
- Kapasiteetin käyttöasteen maksimointi
- Joustava reagointi pullonkauloihin

Lisätietoja varastotilapörssistä ja TimoCom-tuotteista osoitteessa www.timocom.fi!
    

Lataa lehdistötiedote
Ylös