16.09.2016

TimoCom esittelee vuoden kohokohdan IAA Commercial Vehicles 2016 messuilla

Uusi toiminto kuljetusverkkopalvelussa

(2)

Erkrath, Saksa, 16.09.2016 – IT-palveluntarjoaja TimoComille heidän kuljetusverkkopalvelunsa jatkuva optimointi on olennaisen tärkeää. Erityisesti Logistics 4.0:n myötä ovat asianaiheilla kuten automaatio, verkostoituminen ja digitalisointi todella tärkeä merkitys kuljetus- ja logistiikka-alalla. Nämä kehityssuunnat myötävaikuttavat TimoComin kuljetusverkkopalvelua ja sen kehittäjiä luomaan innovatiivisia ideoita, pystyäkseen kohtaamaan tulevaisuuden haasteita. Tästä syystä TimoComin uusin toiminto onkin nyt starttivalmis. Yritys esittelee yksinoikeudella tämän vuoden kohokohtansa IAA Nutzfahrzeuge (hyötyajoneuvo) 2016 messuilla. 

22. - 29. syyskuuta 2016 välisenä aikana kaikki kuljetuksesta ja logistiikasta kiinnostuneet ovat tervetulleita IAA Nutzfahrzeuge messuille Hannoveriin. "TimoCom on omaksunut tämän vuoden IAA moton: "Ideat kannustavat meitä eteenpäin". Messujen kohokohdallamme edistämme digitaalista muutosta kuljetusverkkopalvelussamme entisestään ja varustamme asiakkaitamme Logistics 4.0:aa varten", Marcel Frings TimoComin Company Spokesman toteaa.

 

Uusin päivitys messupisteellä

Hallissa 13 messupaikalla C32 TimoComin tiimi esittelee kuljetusportaalin uusimman toiminnon, joka yksinkertaistaa huomattavasti päivittäisiä liiketoimintarutiineja Euroopan suurimman kuljetusverkkopalvelun yli 110 000 käyttäjälle. TimoComin tiimi on tavoitettavissa koko messujen ajan vastatakseen vierailijoiden kysymyksiin ja auttaa mielellään kiinnostuneita kokeilemaan kuljetusverkkopalvelun hyödyllisiä toimintoja sekä luonnollisesti myös uutta ominaisuutta.

TimoComin esittelypistettä ei kannata jättää väliin, sillä järjestelmä palvelee niin huolinta- kuljetus- ja logistiikkapalvelun tarjoajia kuten myös kuljetuspalveluita ostavia yrityksiä. Kaikki kuljetusketjun parissa työskentelevät ovat lämpimästi tervetulleita juttelemaan paikan päällä olevan tiimin kanssa henkilökohtaisesti liikemenestyksestään ja kuinka TimoCom voi edesauttaa sitä.

Lataa lehdistötiedote
Ylös