12.07.2017

TimoCom integroi TC Transport Order®-ratkaisun uutena sovelluksena

Digitaalinen toimeksiantojen tekeminen TimoComin kuljetusverkkopalvelussa

(1)

Erkrath, Saksa, 12.7.2017 – IT-palveluntarjoaja TimoCom on laajentanut Euroopan suurinta kuljetusverkkopalvelua uudella ratkaisulla! TC Transport Order®-sovelluksen avulla yli 120 000 TimoComin käyttäjää hallinnoi tästä lähtien kuljetustilauksiaan keskitetysti kuljetusverkkopalvelussa ja optimoi päivittäistä liiketoimintaansa digitaalisten prosessien avulla.

TC Transport Order®-ratkaisun avulla käyttäjillä on nyt mahdollisuus tehdä kaikki kuljetuksia koskevat liiketoimet ja kuljetustilaukset kuljetusverkkopalvelussa täysin digitaalisesti.

Kuljetusliiketoimista voidaan siten sopia keskitetysti yhden järjestelmän välityksellä, joka sovittaa rahdin ja kuormatilan yhteen. "Uusi sovellus kattaa kaksi erillistä osiota, jotka ovat tilaustenhallinta ja kuljetustiedustelut. Näissä yhdistyvät molemmille liikekumppaneille hyödylliset toiminnot. Näin TC Transport Order® täyttää sekä toimeksiantajien sekä toimeksisaajien erityisvaatimukset", painottaa TimoComin tuotepäällikkö Daniel Crosina.

 

Digitaaliset kuljetustiedustelut

Toimeksiantajat voivat TC Transport Order®-ratkaisun avulla tiedustella kuljetushintoja useammilta liikekumppaneilta samanaikaisesti. Tätä kautta he saavat konkreettisia tarjoushintoja, joita he pystyvät vertailemaan keskenään, päättääkseen kenelle kuljetus annetaan toimeksi.  Käyttäjillä, joilla on tarjota kuormatavaraa kuljetettavaksi, on mahdollisuus luoda mallipohjia usein toistuvien tilausten tekemiseen. Potentiaaliset palveluntarjoajat antavat tarjouksensa ja parantavat näin mahdollisuuksiaan laajentaa liiketoimintaansa lisätilauksien myötä. Molemmilla osapuolilla on koottuna kaikki tilausprosessin vaiheet, koska ne ovat dokumentoituna yhteisessä järjestelmässä.

 

Keskitetty tilaustenhallinta

Tilaustenhallinta-osiossa toimeksiantajat välittävät digitaaliset kuljetustilauksensa nopeasti ja yksinkertaisesti valitsemalleen liikekumppanille.   Tilauksia voidaan yksilöllistää lisäämällä yrityksen logon, alaviitteen ja asiakirjoja. Lisäksi voidaan käyttää mallipohjia toistuvien tilausten tekemiseen.

Valitulla toimeksisaajalla, joka vastaanottaa tilauksen, on mahdollisuus hyväksyä, hylätä tai perua toimeksianto. Toimeksisaajan hyväksymisen jälkeen, sitova sopimusasiakirja liitetään kuljetustilaukseen vahvistukseksi molemmille sopimusosapuolille. Molemmilla liikekumppaneilla on tiivistetty yhteenveto kaikista tilauksista ja niiden tilausvaiheista sekä statuksesta.

TimoComin yli 38 500 käyttäjällä on jälleen lisäetu, sillä he voivat käyttää uutta sovellusta ilmaiseksi elokuun loppuun asti ja vakuuttua sen moninaisista eduista ja uusista liiketoimintamahdollisuuksista.

Lataa lehdistötiedote
Ylös