04.03.2014

TimoCom ja ASTIC sinetöivät yhteistyönsä

ASTIC-yhdistyksen jäsenet hyötyvät erityisehdoista

(5)

Düsseldorf, 04.03.2014. ASTIC (Association of International Road Transport) , yksi Espanjan suurimmista kuljetusyhdistyksistä, päätti jo tammikuun 2014 lopussa aloittaa yhteistyön TimoCom Soft- und Hardware GmbH:n kanssa. Uusina TimoCom-asiakkaina ASTIC-yhdistyksen jäsenet voivat jatkossa käyttää Euroopan johtavaa rahti- ja kuormatilapörssiä TC Truck&Cargoa® ja monia muita yritysratkaisuja erityisehdoin.

TimoCom on ASTICin ykkösvalinta

ASTIC, yksi Espanjan vanhimmista kansainvälisistä kuljetusyhdistyksistä, on edistänyt jo vuosikymmenien ajan jäsenyritystensä intressejä sekä taloudellisten, poliittisten, sosiaalisten ja ekologisten tavoitteiden saavuttamista. International Road Transport Unioniin (IRU) sidoksissa oleva järjestö edistää kansainvälistä kokemusten vaihtoa sekä tarjoaa koulutus- ja jatkokoulutusmahdollisuuksia. Sen lisäksi järjestö tarjoaa palveluita, jotka edistävät reilua kilpailua kotimaan ja Euroopan kuljetusmarkkinoilla. Tulevaisuudessa myös TimoCom osaltaan edesauttaa ASTIC-yhdistyksen jäsenten kuljetusliiketoiminnan tehostamista ja tyhjänä ajojen välttämistä. Helppokäyttöisen TC Truck&Cargo® -verkkotyökalun avulla on nimittäin mahdollista päästä käsiksi jopa 450 000 kansainväliseen rahti- ja kuormatilatarjoukseen päivittäin, mikä helpottaa lähetysten toimittamista nopeasti oikeaan kohteeseen sekä kaluston optimaalista käyttöä. ASTICin pääjohtaja, Ramón Valdivia, pitää yhteistyötä tärkeänä virstanpylväänä: "Voimme tällä tavoin tarjota yhdistyksen jäsenille lisäarvoa, sillä TimoCom tarjoaa taloudellisuutta, luotettavuutta, korkeita turvallisuusstandardeja sekä sopivaa hintalaatusuhdetta. Toisaalta TimoCom voi tällä tavoin saavuttaa monia kuljetusalalla toimivia yrityksiä, mikä viime kädessä hyödyttää vielä kerran käyttäjää."  

 

Euroopan laajuisia ratkaisuja sekä lisätoimintoja

Markkinoiden haasteisiin vastaamiseksi ja asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi yhteistyö tarvitsee luottamuksen lisäksi myös strategiaa ja oikeaa ajoitusta. "Teimme päätöksen suotuisaan aikaan, sillä Espanjan vienti näyttää tällä hetkellä positiivisia merkkejä, mikä viittaa siihen, että Espanjan kuljetusmäärät ovat jälleen kasvussa", Valdivia sanoo. Näiden uusien liiketoimintamahdollisuuksien optimaalista hyödyntämistä varten TimoCom tarjoaa täyden palvelun IT-yrityksenä luonnollisesti muutakin kuin vain kuormatila- ja rahtipörssin. Kaikki TC Truck&Cargo® -asiakkaat voivat nauttia kaupan päälle TC Profile® -kuljetuspalveluhakemistosta, joka sisältää 33 000 palveluntarjoajaa ympäri Eurooppaa ja helpottaa sopivan liikekumppanin löytämistä entisestään. Jäsenyyden kautta myös osallistuminen kuljetussopimuksiin on mahdollista, sillä paketti sisältää TC eBid® -tarjouskilpailupalvelun käyttöoikeuden. Siinä ei kuitenkaan vielä ole kaikki. Tarjolla on lisäksi muita toimivia sovelluksia ja palveluja 24 eurooppalaisella kielellä, joita asiakkaat voivat käyttää ilman ylimääräisiä maksuja ja jotka helpottavat yritysten arkea huomattavasti. Esimerkiksi tehokkaan laskenta- ja seurantaratkaisun TC eMapin® kautta kuljetusliiketoiminta on mahdollista järjestää läpinäkyvämmin, turvallisemmin ja tehokkaammin. Euroopan suurin varastotilapörssi puolestaan tekee varasto- ja logistiikka-alueiden hakemisesta ja löytämisestä lastenleikkiä.

Kaikki nämä ominaisuudet osoittavat, että eurooppalainen visio kantaa hedelmää. "Haluamme jatkaa ASTICin tavoin kansainvälisen liiketoimintamme kehittämistä, ja teemme kaikkemme ollaksemme ASTICin osoittaman luottamuksen arvoisia", TimoComin Chief Representative Marcel Frings lupaa ja iloitsee yhteistyöstä: "Saksan ja Espanjan välinen suhde on perinteisesti ollut erittäin hyvä, ja tuomme samaa jatkossa myös rahtipörssiimme."

Lataa lehdistötiedote
Ylös