09.01.2014

TimoCom kulkee muodin mukana Meyer & Meyerin kanssa

Räätälöidyt ratkaisut saivat sadannentuhannennen vakuuttuneen käyttäjän

(3)

Düsseldorf, 09.01.2014 – Dennis Zimmerlingille, tulevalle Meyer & Meyerin huolinta- ja logistiikkapalveluiden markkinoijalle, sanonta "vaatteet tekevät ihmisen" sai varmasti täysin uuden merkityksen, kun IT-yritys TimoComin edustajat yllättäen seisoivat hänen ovensa takana onnittelemassa sadannentuhannennen TimoCom-käyttäjän tittelistä. Yksi Euroopan johtavista muotilogistiikkatoimijoista Meyer & Meyer ei nimittäin panosta menestyksekkäästi vain muotiin, vaan myös TC Truck & Cargo®on, Euroopan johtavaan rahti- ja kuormatilapörssiin. 

Optimaalinen kuormatila-aste koko Euroopassa

Muodin suurtekijä Meyer & Meyer tarjoaa asiakkailleen palveluita toimitusketjun koko laajuudelta, aina raaka-ainelogistiikasta varastoinnin, valmistelun ja keräilyn kautta myymäläjakeluun. 20-vuotias Zimmerling on ollut kolme kuukautta töissä Osnabrückissä, yhdessä yrityksen 22 toimipaikasta Saksassa. Hän on yksi vuonna 1902 perustetun yrityksen noin 2000 työntekijästä. Zimmerlingin ensimmäinen työpäivä alkoi heti kahdella onnistumisella: "Kollegani opetti minulle TC Truck&Cargo®n käytön ja löysin heti sopivan rahdin. Ilmeisesti ylitin samalla huomaamattani 100 000 käyttäjän rajan", Zimmerling iloitsee. Meyer & Meyerin Business Process Organisation -johtaja Gunnar Stüber pitää sitä mukavana sattumana: "Olemme olleet alusta lähtien TimoComin asiakkaita ja käyttäneet TC Truck&Cargo®a kaikkien huolintaosastoidemme päätyökaluna palvelun alkuhetkistä lähtien vuonna 1997. Siten voimme taata nopeasti ja varmasti kulkuneuvojemme optimaalisen käyttöasteen spot-markkinoilla sekä välttää tarpeettomia ja kalliita tyhjänä ajoja." Pörssin kautta yritys pääsee käsiksi jopa 450 000:een kuormatila- ja rahtitarjoukseen ja voi siten tarvittaessa jakaa pörssin kautta myös omia kuormiaan. Sen vuoksi ei ole mikään yllätys, että IT-yritys on saavuttanut vuosien saatossa 100 000 tyytyväistä käyttäjää.

 

Rahtipörssi lisätoiminnoilla

Meyer & Meyer tarjoaa tällä hetkellä logistiikkapalveluitaan 40 maassa. Muotituotteet sekä ajoneuvo- ja pyöräteollisuuden tuotteet matkustavat päivittäin maailman puolelta toiselle, joten paras mahdollinen asiakaspalvelu ja erikoistunut infrastruktuuri ovat tärkeässä asemassa. "Selviämme haasteesta ainoastaan helppokäyttöisen kuljetustenhallintajärjestelmän ja vahvan kumppanin avulla. Nopeasti muuttuvalla muotialalla mallistot vaihtuvat yhä tiuhempaan tahtiin, minkä vuoksi siellä tarvitaan yhä enemmän tehokkaita lisätyökaluja", Stüber sanoo. Tämän vuoksi muotialan logistiikkayritys käyttää TC eMap®in tarjoamaa yksilöllistä reitinsuunnittelu- ja kustannustenlaskentamahdollisuutta sekä kehottaa työharjoittelijoitaan tutustumaan useamman kerran päivässä TimoComin kuljetusbarometrin, jotta he saavat hyvän käsityksen markkinahinnoista sopimusneuvotteluiden tueksi. Tulevaisuudessa yritysten välinen yhteistyö voimistuu entisestään, kun talon sisäisestä huolintaohjelmistosta luodaan yhteys TimoComin rahti- ja kuormatilapörssiin. TC Connect -rajapinnan avulla ajoneuvo- ja kuormatilatarjoukset lähetetään automaattisesti sisäisestä huolintaohjelmasta TC Truck&Cargo®on.

 

Kaksi kasvavaa perheyritystä

Kummallakin palveluntarjoajalla on tarjota asiakkailleen useiden vuosien aikana kerättyä tietotaitoa alalta. Meyer & Meyer keskittyy uusiin tekniikoihin, innovatiiviseen kuljetuskalustoon, johdonmukaiseen kierrätykseen ja aurinkoenergiaan. TimoCom on aivan yhtä vastuuntuntoinen ja toimii johdonmukaisen ekologisesti voidakseen tarjota ympäristöystävällisintä rahdinvälitysjärjestelmää. Myös työterveyshuollon hallinta ja luotettava työympäristö ovat tiukasti sidoksissa tehokkuuden nousuun. "Molemmat yritykset investoivat tulevaisuuteen ja toimivat yritysarvojensa mukaisesti kaikkialla – se on niiden menestyksen perusta", Stüber sanoo. Myös Dennis Zimmerling saa varmasti osansa tästä trendistä tulevien kolmen koulutusvuotensa aikana. Loppujen lopuksihan hän on uppoutunut Meyer & Meyerin ja TimoComin räätälöityihin ratkaisuihin sanan varsinaisessa merkityksessä. 

 

Lisätietoja osoitteessa www.timocom.fi ja www.meyermeyer.de

Lataa lehdistötiedote
Ylös