09.04.2013

TimoCom lisää TC eMap® -moduuliin seurantatoiminnon

Tuttu nimi, täysin uutta sisältöä

(1)

Düsseldorf, 2013-04-08. TimoCom Soft- und Hardware GmbH laajentaa tarjontaansa edelleen. Viime vuoden lopussa Euroopan johtavan rahti- ja kuormatilapörssin TC Truck&Cargo®:n tarjoaja toi markkinoille alkuhetkistään lähtien Euroopan suurimman varastotilapörssin. Jo tämän vuoden kesäkuussa TimoCom julkaisee seuraavan uutuuden. Yritys on laittanut TC eMap® -reitti- ja laskentamoduulin täysin uuteen uskoon ja lisännyt siihen seurantatoiminnon.

Näennäisen pieni laajennus paljastuu lähemmässä tarkastelussa sensaatioksi! TC eMap® -moduulissa eri telematiikkajärjestelmien erilaiset ja tavallisesti yhteensopimattomat tiedot näytetään ensimmäistä kertaa yhdellä ja samalla neutraalilla alustalla. Siten TimoCom-asiakkaat voivat tulevaisuudessa seurata yhdellä silmäyksellä sekä omia että muiden ajoneuvoja. Aiemmin oli siirryttävä useiden eri portaalien ja sovellusten välillä, mutta nyt tärkeimmät eurooppalaiset telematiikkapalveluiden tarjoajat on kerätty yhteen ja samaan sovellukseen. Myös vaivalloinen ja aikaa vievä soittorumba on jäänyt historiaan.

Kokonaisvaltainen ratkaisu kuljetusalalle
Uuden TC eMap® -moduulin myötä TimoComista on tullut ehdoton all-in-one-palveluntarjoaja. Düsseldorfista kotoisin oleva yrityksen spot-markkinoille, sopimusmarkkinoille ja varastotilamarkkinoille tarkoitetut kolme verkkopalvelua kattavat kuljetusalan kaikki toimeksiantotarpeet. Myös uudessa TC eMap® -moduulissa piilee paljon tehoa. Seurantaratkaisun lisäksi se sisältää jo aiemmin tutut kustannuslaskelma- ja reittisuunnittelumahdollisuudet. Pakettiratkaisun myötä on selvää, että jos kuljetus- ja logistiikka-alan yritykset haluavat toimia tehokkaasti sekä aikaa ja kustannuksia säästävästi, he tarvitsevat ainoastaan TimoCom:ia.

Lataa lehdistötiedote
Ylös