25.01.2022

Logistiikan digitalisoinnissa kasvupyrähdys

TIMOCOMilla valtava asiakasmäärän kasvu – FreightTech-yrityksen Smart Logistics -järjestelmää käyttää yli 50 000 asiakasta.

TIMOCOM yhdistää Euroopan logistiikan

Erkrath, 25.01.2022 – FreightTech-yritykset tarjoavat logistiikan toimijoille digitaalista tukea logistiikkaprosessien hallintaan. Juuri näin tekee myös TIMOCOMin Smart Logistics -järjestelmä, joka on asiakkaiden apuna liiketoiminnan aloittamisesta maksujen käsittelyyn. Yhä useammat markkinatoimijat käyttävät tätä palvelua. IT-yritys pystyi rikkomaan äskettäin 50 000 asiakkaan rajan ja on tyytyväinen logistiikka-alan pysyvään luottamukseen: ”Tämä on virstanpylväs yrityksemme historiassa ja tärkeä askel kohti visiota maailmasta, jossa ei ole logistisia haasteita”, toteaa Tim Thiermann, TIMOCOMin pääosakas.

”Tämä on virstanpylväs yrityksemme historiassa ja tärkeä askel kohti visiota maailmasta, jossa ei ole logistisia haasteita.” TIMOCOMin pääosakas Tim Thiermann

”Digitalisointihalu on kasvanut valtavasti kahden viime vuoden poikkeuksellisissa olosuhteissa. Tämä näkyy myös asiakasmäärämme kasvuna”, sanoo TIMOCOMin pääosakas Tim Thiermann. ”Tavoitteenamme on nyt ja jatkossakin tarjota heille luotettava foorumi, josta he voivat löytää uusia liikekumppaneita ja joka yksinkertaistaa heidän työprosessejaan.” Se, että FreightTech-ala on nousussa, ei näy ainoastaan TIMOCOMin liiketoimintaluvuissa: Fraunhofer SCS on todennut, että suuri osa runsaasta 350:stä logistiikka-alan startup-yrityksestä, jotka tarjoavat nyt palvelujaan saksankielisissä maissa, tarjoavat logistiikkapalveluja tukevaa teknologiaa tai palvelua.

 

Tilanne kuljetusmarkkinoilla edelleen tiukka

 

TIMOCOMin Smart Logistics -järjestelmä tarjoaa logistiikan toimijoille digitaalista tukea logistiikkaprosessien hallintaan – liiketoiminnan aloittamisesta maksujen käsittelyyn asti. Yli 135 000 käyttäjää lähettää päivittäin rahtipörssiin jopa 800 000 rahti- ja rahtitarjousta. Vuonna 2021 kansainvälisiä rahtitarjouksia tehtiin päivässä usein yli miljoona, ja järjestelmä etsi niille sopivaa kuormatilaa. Lisäksi järjestelmän kautta on jäljitetty vuoden aikana yli 175 000 kuorma-autoa, ja reittejä on laskettu lähes 37 miljoonaa.

 

Logistiikan merkitys kasvaa, mikä johtuu myös kuljetusmarkkinoiden viimeaikaisesta hyvin tiukasta tilanteesta. ”Kuljettajapulan ja niukan kuljetuskapasiteetin asettamat haasteet vaikuttavat maailmantalouteen ensi vuonnakin”, sanoo Head of Business Affairs Gunnar Gburek. Sen vuoksi TIMOCOM tarjoaa yksinkertaisia ja joustavia ratkaisuja, joilla pyritään poistamaan maantiekuljetusten pullonkaulat.

 

 

Lisätietoja TIMOCOMista on osoitteessa www.timocom.fi.

 

Pituus: 2 391 merkkiä sis. välilyönnit.

 

Tietoja TIMOCOMista

TIMOCOM GmbH on keskisuuri FreightTech-yritys. IT- ja tietotekniikan asiantuntija tukee asiakkaitaan saavuttamaan logistiset tavoitteensa älykkäillä, käyttöturvallisilla ja käyttäjäystävällisillä ratkaisuilla. TIMOCOMin Smart Logistics -järjestelmässä on verkostoituneena yli 50 000 TIMOCOMin tarkastamaa asiakasyritystä, jotka julkaisevat päivittäin jopa 800 000 kansainvälistä rahti- ja kuormatilatarjousta.

Lataa lehdistötiedote
Ylös