12.06.2015

TimoComin rahtipörssille palkinto

TC Truck&Cargo® saavuttaa BME hyväksymisleiman

(1)

Erkrath, 12.6.2015 - Euroopan johtava rahti- ja ajoneuvopörssi, TimoComin TC Truck&Cargo® on palkittu BME hyväksymisleimalla "kuljetuskaupan" saralla. Tämä on toinen TimoComin tuote, joka saavuttaa BME (Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V. - Association Materials Management, Purchasing and Logistics - AMMPL):n tytäryhtiön BMEnet GmbH:n sertifikaatin.

"Olemme erityisen iloisia BME sertifikaatista, sillä se osoittaa, että TimoComin rahti- ja ajoneuvopörssi TC Truck&Cargo® tarjoaa sekä laajan valikoiman tuotteita että korkean laatutason. Tämä yhdistelmä on ainutlaatuinen kuljetusalustojen markkinoilla," toteaa TimoComin pääedustaja Marcel Frings. Koska kaupankäyntialusta TC Truck&Cargo® on ollut jo jonkin aikaa tuotannon ja kaupan alan asiakkaiden saatavilla ympäri Eurooppaa, BMEnet GmbH tarkasti ja palkitsi alustan puolueettomien ja standardisoitujen kriteerien valossa.
Tulokset: BMEnet GmbH:n raportin mukaan, "rahti- ja ajoneuvopörssi TC Truck&Cargo® antaa kuljetuspalveluiden tarjoajille ja asiakkaille lisää liiketoimintamahdollisuuksia ja helpottaa kuljetuskapasiteetin optimointia kuljetuskaupan avulla. Tämä auttaa tyhjien kuljetusten välttämisessä, joka on myös ympäristöystävällistä. Lisäksi, TC Truck&Cargo® tarjoaa muutakin ylimääräistä ja kekseliäitä ominaisuuksia, jotka tekevät päivittäisestä työstä helpompaa TimoComin asiakkaille."
Suomeksi sanottuna siis: Jos rahdin lähettäjät etsivät tehokasta järjestelmää logistiikkaratkaisuilleen, TimoCom tarjoaa heille laadukkaaksi todettua ja läpinäkyvillä markkinoilla toimivaa palvelua.

TimoComin tuplasertifiointi
TC Truck&Cargo®:n sertifioinnin myötä TimoCom Soft- und Hardware GmbH on nyt saavuttanut kaksi sertifikaattia "ohjelmistojen ja alustojen" saralla. Aikaisemmin TC eBid®, Euroopan laajuinen online-alusta kuljetusten kilpailutukseen oli laatutarkkailun alaisena. Se palkittiin BME hyväksymissinetillä "rahtihankintojen" saralla vuonna 2010. Samassa yhteydessä BME myös korosti palvelun korkeaa tehokkuutta, käyttäjäystävällisyyttä ja markkinoiden läpinäkyvyyden lisääntymistä.

BMEnet hyväksymissinetti: Sertifioidut laatustandardit
BMEnet GmbH hyväksymissinetti annetaan integroiville ohjelmisto- ja alustaratkaisuille, jotka optimoivat hankintaa ja logistiikkaa. Laatutarkkailu perustuu standardisoituun ja neutraaliin kriteerilistaan tarkasti määritellyine ehtoineen. Tästä syystä oikeaa ohjelmistojärjestelmää valitessa markkinoista tulee entistä läpinäkyvämmät. Käyttäjät saavat varmistuksen siitä, että heidän hankkimansa ohjelmisto todistetusti täyttää laatustandardit. Toisaalta myös sertifioiduilla palveluntarjoajilla on konkreettisia todisteita heidän tuotteidensa laadukkuudesta.

Lataa lehdistötiedote
Ylös