13.04.2017

TimoComin uusi palvelublogi antaa jäsenilleen fiksuja käyttöohjeita

Vinkkejä ja neuvoja kuljetusverkkopalvelun käyttöön löytyy nyt TimoComin Update Poolista

(1)

Erkrath, Saksa, 13.04.2017 – Logistiikkapalvelujen ostajat, huolitsijat ja kuljetuspalvelujen tarjoajat käyttävät TimoComin kuljetusverkkopalvelua päivittäin löytääkseen ja tarjotakseen rahtia ja kuormatilaa. Tästä huolimatta monille on vain murto-osa palvelun kaikista toiminnoista tuttu. Siksi monet menettävätkin mahdollisuuden tehostaa liiketoimintaansa entisestään.  TimoComin uusi palvelublogi "Update Pool" auttaa tämän asian suhteen merkittävästi.

TimoComin Company Spokesman Gunnar Gburekin mukaan ne asiakkaat, jotka käyttävät kuljetusverkkopalvelun koko potentiaalia, säästävät huomattavasti enemmän työaikaa päivittäin ja lisäävät liikevoittoa. Nyt tähän löytyy nopea ratkaisu TimoComin Update Pool-palvelublogista. Tällä sivustolla IT-palveluntarjoaja havainnollistaa kaikki innovaatiot sekä myös kuljetusverkkopalvelun perustoiminnot yhdellä silmäyksellä. Yksityiskohtaisten kuvallisten ohjeiden lisäksi käyttäjät voivat katsoa lyhyitä ohjevideoita. Gburekin mukaan nimi "Update Pool" viittaa palvelublogin itse tarkoitukseen: "Sivulta löytyy todella paljon hyödyllistä tietoa liittyen kuljetusverkkopalvelun käyttöön pitäen käyttäjät ajan tasalla."

 

Suosituimmat käyttäjätoiveet ovat osa päivittäistä työtämme

Suurin osa päivityksistä on käyttöönotettuja parannusehdotuksia suoraan TimoComin asiakkailta. Toisin sanottuna he muokkaavat aktiivisesti omaa käyttöratkaisuaan. Riippumatta siitä onko kyseessä yksityiskohtaisempi haku, parannettu reitinsuunnittelu tai tarjous-/ hakupohjien käyttö: Update Poolista saadun tiedon avulla TimoComin käyttäjät saavat sovittua kuljetustoimeksiannoista nopeammin, vaivattomammin ja turvallisuusaspekteista tinkimättä. Tuotannon ja kaupan alan toimeksiantajat voivat esimerkiksi määritellä rahtitarjouksensa entistä yksityiskohtaisemmin lisäämällä tarjoukseen kaikki välilastaus- sekä purkupaikat. Näiden tietojen avulla rahdinkuljettajat näkevät heti voivatko he suorittaa kuljetustoimeksiannon vai ei. Näin he välttyvät myös puhelimessa jonottamiselta ja löytävät nopeammin sopivan toimeksiannon. Kuljetusverkkopalvelussa julkaistaan jopa puoli miljoonaa rahti- ja kuormatilatarjousta päivittäin ja tästä syystä on todella tärkeää, että tarjoukset sisältävät kaikki oleelliset tiedot. Toinen asiakaspalautteen inspiroima uudistus on tarkennettu rahti- ja kuormatilan haku yksittäisille päivämäärille tai tietylle ajanjaksolle. Asiakkaat voivat nyt tehdä ajo- ja kuljetusjärjestelyt koko viikolle kerralla yhden haun avulla. Aikaa vievistä yksittäisistä hauista tulee tarpeettomia.

 

Päivitykset, käyttöohjeet ja perustoiminnot - kaikki yhdellä silmäyksellä

TimoComin asiakkaat ja kuka tahansa, joka on kiinnostunut siitä, mistä uudet ominaisuudet löytää ja kuinka niitä käytetään, voivat päivittää tietojaan säännöllisesti osoitteessa updatepool.timocom.com.

Lataa lehdistötiedote
Ylös