21.09.2016

TimoComin uusi toiminto

Digitaalinen muutos Euroopan suurimmassa kuljetusverkkopalvelussa

(1)

Erkrath, Saksa, 21.09.2016 – 14-kirjaiminen sana on yhä yleisempi osa kuljetus- ja logistiikka-alan sanastoa ja alan yritykset törmäävät yhä useammin tähän asianaiheeseen. Kyseinen käsite on "digitalisointi". Sen suosio kasvaa kasvamistaan. Varmistaakseen yrityksen kilpailukykyisyyden on entistäkin tärkeämpää optimoida yrityksen sisäiset työprosessit. Antaakseen tukea digitalisoimiseen yli 110 000 suuruiselle käyttäjäkunnalleen, IT-palveluntarjoaja TimoCom on laajentanut kuljetusverkkopalveluaan lisäämällä tärkeän toiminnon: Uuden yritysasiakirjojen lataus- ja tallennustoiminnon.

Ainutlaatuista!
Näin asia hoidettiin aiemmin: Käyttäjä löysi sopivan kuorman ja molemmat osapuolet pääsivät sopimukseen toimeksiannosta. Tavanomaiset yritysasiakirjat täytyi tämän jälkeen lähettää faksilla tai sähköpostitse. Niiden saapuminen saattoi kestää pitkään tai huonoimmassa tapauksessa ne eivät koskaan löytäneet perille. Tämän jälkeen alkoi puhelinsoittelut ympäriinsä ja kallisarvoista aikaa kului huomattavan paljon, hermopaineen lisäksi. Juuri tämä prosessi tulee muuttumaan nyt yritysasiakirjojen kertalatauksen ja -tallennuksen myötä Company Spokesman Marcel Fringsin mukaan: "Lataus- ja tallennustoiminto, joka on sisällytetty yrityshakemistoon mahdollistaa asiakkaille heiltä usein kysyttyjen yritysasiakirjojensa, kuten EU-kuljetusluvan, kirjepohjan tai tavarankuljetusvakuutuksen, lataamisen palveluun, josta muut TimoComin käyttäjät voivat ladata ja tallentaa niitä tarvittaessa. Tämä tarkoittaa sitä, että turhaa aikaa vievän asiakirjojen lähettäminen faksilla tai sähköpostilla jää historiaan." Ajansäästön lisäksi asialla on myös toinen olennaisen tärkeä etu: Käyttäjäyritykset voivat kasvattaa kilpailuetuaan huomattavasti lataamalla yritysasiakirjansa, koska mitä yksityiskohtaisempi ja informatiivisempi yrityksen profiili on, sitä todennäköisempää on myös toimeksiantojen saanti.

Käyttöturvallisuutta ja näkyvyyttä
Erityisesti digitaalista tietoa vaihdettaessa yrityksien täytyy pystyä luottamaan tietosuojaan ja turvalliseen tietoliikenteeseen. Useinkaan tämä ei ole itsestään selvää yleisiä viestintävälineitä tai sähköpostia käytettäessä. Uuden lataus- ja tallennustoiminnon avulla TimoComin asiakkaat ovat tietosuojan kannalta turvattuina, koska heidän tietonsa ovat tiukan saksalaisen tietoturvalain suojaamana ja tiedostot tallennetaan aina luotettavasti ja kryptattuna. Lisäksi käyttäjällä on koko latausprosessin ajan jatkuva päätösvalta siitä, ovatko hänen yrityksensä asiakirjat muiden käyttäjien nähtävissä vai eivät, koska latauksen jälkeen asiakirjat eivät ole vielä näkyvissä TimoComille eivätkä muille käyttäjille. Vasta kun ladannut käyttäjä asettaa asiakirjansa muiden käyttäjien nähtäville, sitä voi tarkastella tai sen voi ladata kuljetusverkkopalvelun toisen käyttäjän toimesta.

Mitä on myös huomattavissa: on se, että TimoCom on luonut yhden perustan digitalisoimiseen. Nyt on yli 36 000 TimoComin asiakkaan vuoro siirtyä teoriasta käytäntöön: Lataustoimiin!

Lataa lehdistötiedote
Ylös