01.09.2014

Turvallisesti kohti tulevaisuutta: TimoCom-maailmaan pääsee nyt myös mobiilisti

Rahtipörssitarjoajan avulla kuljetustoimeksiantojen solmiminen käy huoletta

(1)

Düsseldorf / Hannover, 01.09.2014. Tämänvuotisten IAA hyötyajoneuvot 2014 -messujen mottona on "Tulevaisuutta kuljettamassa" - messut pidetään Hannoverissa 25. syyskuuta 2014 – 2. lokakuuta 2014. Maailman liikkuvuuteen, kuljetuksiin ja logistiikkaan keskittyvien päämessujen keskipisteessä ovatkin tuttuun tapaan alan uutuudet. On siis selvää, että myös Euroopan johtavan rahtipörssin tarjoaja, TimoCom Soft- und Hardware GmbH, odottaa tätä oikeaa ajankohtaa tuodakseen näytille oman uutuutensa. IT-palveluntarjoaja esittelee messuilla uuden mobiilin käyttöliittymän kaikkiin TimoCom-ohjelmiin - tiukoista turvallisuusstandardeistaan kuitenkaan tinkimättä.

 

Mobiilikäyttö parantaa liiketoimintamahdollisuuksia

Mobiiliversion kehitystyön keskipisteessä olivat ensisijaisesti modernin logistiikan päivittäiset vaatimukset. Onhan jokaisen kuljetusalalla toimivan voitava reagoida nykyään nopeasti ja joustavasti muutoksiin. "Mobiiliversion avulla olemme parantaneet tuotevalikoimamme saavutettavuutta. Mielestämme se on looginen askel kohti mobiilia tulevaisuutta", kertoo TimoComin Chief Representative Marcel Frings. IAA 2014 -messuilla ajojärjestelijät, rahdinkuljettajat sekä teollisuuden ja kaupan alan yritykset voivat viimeinkin itse astua mobiilisti TimoComin maailmaan. Edut tulevat selkeästi näkyviin työarjessa, sillä kuljetusbarometrisovelluksen avulla TimoCom-tiliin voi kirjautua mobiilisti milloin ja missä tahansa, käyttipä sitten älypuhelinta tai tablettia.

 

TimoComin kautta kolminkertainen suoja

Eikä tässäkään vielä kaikki. Mobiiliversion todellinen innovaatio menee nimittäin vielä paljon pidemmälle. "Kuljetustoimeksiantojen solmimisen tulisi olla niin turvallista kuin mahdollista, minkä vuoksi olemme tehneet töitä sen eteen, että tuotteidemme korkeat turvallisuusstandardit taataan myös mobiilipuolella. Sitä varten vertailimme ja testasimme olennaiset käytössä olevat mobiiliversiot ja turvallisuusmekanismit", Frings jatkaa. Tulokseksi muodostui suojattu yhteys kuljetusbarometrisovelluksen kautta, mikä esitellään virallisesti TimoComin lehdistötilaisuudessa "Mobiilistiko? Takuuvarmasti!" alustuksena IAA hyötyajoneuvot 2014 -messuihin. Tilaisuus järjestetään tiistaina 23. syyskuuta 2014 klo 11.45 Hannoverin Convention Centerin salissa 17. Messukävijät voivat näinollen luoda 25. syyskuuta lähtien oman kuvansa siitä, miten logistiikka-alan päivittäistä liiketoimintaa voidaan tehostaa jatkossa entisestäänkin taulutietokoneen ja älypuhelimen avulla. Ohjelmia voi itse kokeilla mobiililaitteilla asiakaspalvelijan avustuksella osastolla C 19 hallissa 13. Olipa käytössäsi sitten rahtipörssi TC Truck&Cargo®, kuljetustarjouskilpailut TC eBid®issä, laskenta- ja paikannustyökalu TC eMap® tai mikä tahansa muu TimoComin liiketoimintaratkaisu, ohjelmien mobiilikäyttö mahdollistaa jatkossa varmuudella sen, että kuljetuspalvelujen tarjoajat ovat aina täydessä valmiudessa.

Lataa lehdistötiedote
Ylös