22.10.2013

Yhä enemmän rahtitoimeksiantoja TimoComin kautta

Düsseldorfilainen yritys on nykyään paljon muutakin kuin vain rahtipörssintarjoaja

(1)

Düsseldorf, 22.10.2013. TimoCom, jonka tuotteisiin kuuluu muun muassa Euroopan johtava rahti- ja kuormatilapörssi TC Truck&Cargo®, on julkistanut vaikuttavia lukuja. Ne osoittavat, että jos tietty yritys haluaa toimia tehokkaasti Euroopan kuljetusmarkkinoilla, tie menestykseen käy lähes aina TimoComin kautta. Ne osoitavat kuitenkin myös sen, että TimoCom on muutakin kuin vain pelkkä rahtipörssi.

Enemmän kuin koskaan aiemmin. Jopa 450 000 rahti- ja kuormatilatarjousta TC Truck&Cargossa® – päivittäin! TimoCom on kasvanut ennennäkemättömiin mittoihin ja vahvistaa samalla paikkaansa rahdinvälitysjärjestelmien kärjessä. "On tietenkin upeaa voida kertoa asiakkaille näin positiivisesta rahti- ja kuormatilatarjousten kehityksestä pörssissä", TimoComin Chief Representative Marcel Frings iloitsee. "Mielestämme kasvu on myös seurausta panostuksestamme muihin tuotteisiin ja innovaatioihin. Siten saatoimme myös laajentaa asiakaspohjaamme Euroopassa." Myös tässä tapauksessa TimoCom on ohittanut uuden rajapyykin. 100 000 käyttäjää varmistaa sen, että pörssi ei nuku koskaan.

TimoComin lisäpalvelut usein maksuttomia
Jos katse käännetään rahtipörssin taakse kohti muita TimoComin palveluita, voidaan nopeasti huomata, että yrityksestä on kehittynyt kuljetusalan kokonaisvaltainen palveluntarjoaja. Se alkaa jo pitkään mukana olleesta TC Truck&Cargosta®. Syyskuussa 2012 siihen integroitiin maksuton varastotilapörssi, jonka kautta varasto- ja logistiikka-alueita voi tarjota ja hakea nopeasti.
Tarjonta ei kuitenkaan lopu tähän. TimoCom tarjoaa yhteensä kolmea tuotetta, joiden yhteydessä asiakkaat voivat käyttää monia maksuttomia sovelluksia sekä lukuisia palveluita. Nämä lisäpalvelut helpottavat omalta osaltaan yritysten arkea.
Uusin tulokas on TC eMap®, tehokas laskenta- ja seurantaratkaisu. TimoCom on ainoa kuljetuspörssien tarjoaja, joka tarjoaa valmistajasta riippumatonta seurantaratkaisua, ja lisäksi TC eMap® tarjoaa käyttäjille reitinlaskentamahdollisuuden. Nokian kanssa tehtävän yhteistyön ansiosta ratkaisu sisältää markkinoiden kattavimman karttamateriaalin, sisältäen satelliittikuvat ja ajankohtaiset liikennetiedot.
TC eBid® -kuljetustarjouskilpailuohjelma on ollut markkinoilla jo neljä vuotta, ja se on jo vakiinnuttanut paikkansa. Sieltä löytyy kaikki pitkäaikaisiin ja säännöllisiin kuljetussopimuksiin liittyvä. TC eBidissä® on yhteensä julkaistu jo yli 20 000 tarjouskilpailua.

Ihminen ja tietokone
Tietotekniikalle asetetaan alati kovempia vaatimuksia, ja niihin vastatakseen TimoCom on päättänyt tehdä suuria ja pitkälle kantavia suunnitelmia. Ja syy siihen on hyvä: "Ymmärrämme vastuumme Euroopan kuljetus- ja logistiikkayrityksiä kohtaan. Jos TimoComin rahdinvälitysjärjestelmät eivät jostain syystä jonakin hetkenä olisikaan käytettävissä, se olisi katastrofi paitsi asiakkaillemme myös meille. Investointimme tälle alalle kannattavat. Viimeisten kahdentoista kuukauden aikana tuotteemme ovat olleet käytettävissä 365 päivää, kellon ympäri, 99,56 %:sesti – ja tuohon lukuun sisältyvät suunnitellut käyttökatkot ylläpitotöitä varten!", Frings selvittää.

Tiedonsiirtokaapelit, palvelimet ja ohjelmat eivät kuitenkaan ole ainoita, jotka tuntevat TimoComin vahvasti kasvavan tarjous- ja käyttäjämäärän nahoissaan. Myös asiakaspalvelijat ovat saaneet tutustua moniin uusiin kollegoihin, jotta asiakkaita voidaan palvella mahdollisimman henkilökohtaisesti ja jotta kaikkiin kysymyksiin sekä ongelmiin löytyy vastaus. Lisävoimalle on myös tarvetta, sillä 54 Saksassa, Puolassa, Unkarissa ja Tšekissä työskentelevää asiakaspalvelijaa vastaanottaa päivittäin yli 2 000 puhelua. Se merkitsee yli 40 000 puhelua kuukaudessa.

TimoComin luvut ovat siis kaikin tavoin vaikuttavat, mistä asiakkaiden tulisi olla tyytyväisiä. Luvut nimittäin osoittavat, että yritys on jatkuvasti kehittyvä ja luotettava liikekumppani. Sen vuoksi viimeinenkään luku ei ole mikään yllätys: viimeisimmässä kyselyssä 94,3 % asiakkaista ilmoitti olevansa täysin tai melko tyytyväinen TimoComiiin.

Lataa lehdistötiedote
Ylös