17.12.2015

Yhteensopiva pari: TomTom Telematics myönsi TimoComille "Connect Award 2015"-palkinnon

TimoComin ja TomTom Telematicsin asiakkaat hyötyvät yhteisestä rajapinnasta

(2)

Erkrath, 17.12.2015. TomTom Telematics, yksi maailman johtavista telematiikkaratkaisujen tarjoajista on myöntänyt Euroopan suurimmalle TimoComin kuljetusverkkopalvelulle Connect Award 2015 -palkinnon. Palkinto kategoriassa "International Partner of the Year" on myönnetty TimoComin seurantaratkaisu TC eMap®:in ja kuljetuskaluston hallinta-sovellus WEBFLEET:in laajamittaisen yhteisen rajapinnan hyödyntämisen kunniaksi. Yhteisille asiakkaille yhteys varmistaa ratkaisevan edun: Enää ei tarvitse selata TimoComin ja TomTom Telematicsin välillä.

Tästä vuodesta lähtien telematiikka-alan asiantuntija TomTom myöntää palkintoja yrityksille, jotka tuottavat aitoa lisäarvoa yhteisille asiakkaille. Kuten TimoComin tapauksessa. TomTom Telematicsin Senior Sales Engineerin Thomas Greaneyn mukaan jaetun käyttöliittymän edut ovat selvät: "Kuljetuskaluston hallintajärjestelmämme WEBFLEET:in käyttäjät voivat kirjautua log-in-tunnuksillaan TC eMap®-palveluun ja sen jälkeen nähdä suoraan ajoneuvojen sijainnin TimoComin sovelluksessa. Tämä poistaa tarpeen vaihdella WEBFLEETIN ja TimoComin välillä."

 

Toinen merkittävä etu on TimoComin kuljetusbarometrisovelluksen sisällyttäminen TomTom Telematicsin kuljettajaterminaaliin. TimoComin sovelluksen ansiosta kuljetusyhtiöillä on mahdollisuus käyttää kuljetusverkkopalvelua myös ollessaan ajossa tai muussa matkatyössä ja he voivat esimerkiksi etsiä kuormia suoraan navigaatioratkaisustaan tai tarjota kuljetuskapasiteetteja lyhyelläkin varoitusajalla. "Tämä merkitsee lisää kuljetusliiketoimintaa ja täydellä kuormalla ajavia ajoneuvoja. Tyhjäajon vähentymisen myötä myös haitalliset ympäristövaikutukset vähenevät", toteaa TimoComin pääedustaja Marcel Frings.

Lataa lehdistötiedote
Ylös