Kaikki uutiset yhdellä silmäyksellä

Uudet lehdistötiedotteet

26.07.2019

Cargo Overseasin muskettisoturit valloittavat Euroopan

Erkrath/Saksa, Manchester/UK - Nykyinen European Road Freight Manager Anthony Valentine on työskennellyt kuljetusalalla lähes 30 vuotta. Neljä vuotta sitten hän perusti yhdessä multimodaalisien kuljetuspalvelujen tarjoaja Cargo Overseas -yrityksen pitkäaikaisten työtovereidensa kanssa kansainväliselle lento- ja merirahdille suunnatun eurooppalaisen maantiekuljetusosaston. Vahvan tiiminsä ansiosta Valentine tuntee itsensä kapteeniksi, joka ottaa uuden kurssin brexit-myrskyssä. 

Lue lisää >
25.07.2019

TIMOCOM kuljetusbarometri: Talouskehityksen hidastuminen näkyy kuljetusliiketoiminnassa

Erkrath, Saksa, 25.07.2019 – Maailmanlaajuinen talouden heikkeneminen näkyy tällä hetkellä voimakkaimmin Saksassa, Ranskassa ja Benelux-maissa. Sen osoittavat TIMOCOMin kuljetusbarometrin tämänhetkiset luvut. IT-alan yritys on integroinut Euroopan suurimpaan rahtipörssiin kuljetusbarometrin, jonka avulla dokumentoidaan neljännesvuosittain kuljetusten kysynnän ja tarjonnan kehitys.

Lue lisää >
01.07.2019

TIMOCOM: Liikennealan täytyy verkostoitua vielä paremmin

Erkrath, Saksa, 01.07.2019 – Liikennöintitalouden entistä parempi digitaalinen verkostoituminen vähentää merkittävästi alan tämänhetkisiä ongelmia, kuten kuljettajapulaa ja tyhjäajojen suurta osuutta Euroopan teillä. Tätä mieltä on IT-palveluita tarjoava yritys TIMOCOM.

Lue lisää >

Tiedotusvälineet

Mediakirjasto perustettiin TIMOCOMia käsittelevien tekstien ja TIMOCOMin julkaisujen visuaaliseksi tueksi. Kuvia ja asiakirjoja on ladattavissa neljässä kategoriassa, jotka ovat "Logistiikka-ala", "Tapahtumat", "Yritys" ja "Portaali/Palvelut". Muut hakujäsentelymahdollisuudet, kuten kielivalinta, mahdollistavat mediakirjaston helppokäyttöisyyden.

Mediakirjastoon

Mediayhteystiedot

TIMOCOM GmbH
Unternehmenskommunikation
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

Ylös

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin sekä henkilökohtaisen asiasisällön ja mainonnan kohdistamiseen. Lue lisää