Kaikki uutiset yhdellä silmäyksellä

Uudet lehdistötiedotteet

23.10.2019

Uusi toimipaikka Wrocławissa: TIMOCOMin kansanvälisen kasvun myötä yritys laajentaa strategista toimintaansa Puolassa

Erkrath/Wroclaw, 23.10.2019 –Saksalaisesta Erkrathin kaupungista kotoisin oleva IT- ja tietotekniikka-asiantuntija TIMOCOM kansainvälistyy entisestään. Yritys laajentaa toimintaansa Puolan markkinoilla perustamalla uuden toimipaikan Wroclawiin. Kuljetus, huolinta sekä teollisuuden ja kaupan alan yritysasiakkaat hyötyvät strategisesta muutoksesta ja toimipaikkalaajennuksista Puolassa.

Lue lisää >
26.07.2019

Cargo Overseasin muskettisoturit valloittavat Euroopan

Erkrath/Saksa, Manchester/UK - Nykyinen European Road Freight Manager Anthony Valentine on työskennellyt kuljetusalalla lähes 30 vuotta. Neljä vuotta sitten hän perusti yhdessä multimodaalisien kuljetuspalvelujen tarjoaja Cargo Overseas -yrityksen pitkäaikaisten työtovereidensa kanssa kansainväliselle lento- ja merirahdille suunnatun eurooppalaisen maantiekuljetusosaston. Vahvan tiiminsä ansiosta Valentine tuntee itsensä kapteeniksi, joka ottaa uuden kurssin brexit-myrskyssä. 

Lue lisää >
25.07.2019

TIMOCOM kuljetusbarometri: Talouskehityksen hidastuminen näkyy kuljetusliiketoiminnassa

Erkrath, Saksa, 25.07.2019 – Maailmanlaajuinen talouden heikkeneminen näkyy tällä hetkellä voimakkaimmin Saksassa, Ranskassa ja Benelux-maissa. Sen osoittavat TIMOCOMin kuljetusbarometrin tämänhetkiset luvut. IT-alan yritys on integroinut Euroopan suurimpaan rahtipörssiin kuljetusbarometrin, jonka avulla dokumentoidaan neljännesvuosittain kuljetusten kysynnän ja tarjonnan kehitys.

Lue lisää >

Uudet palveluilmoitukset

Kuormatilan ja tavaroiden kysyntä Euroopasta kasvaa.
31.03.2020

Koronavirus: Miten tuotanto ja kauppa pystyvät selviytymään kuormatilakapasiteettipulasta

Koronaviruksen leviäminen vaikuttaa yhä enemmän maanteiden tavaraliikenteeseen Euroopassa. FreightTech-yritys TIMOCOMin kuljetusbarometri osoittaa tällä hetkellä kansainvälisten rahtitarjousten voimakasta kasvua.

Lue lisää >

Tiedotusvälineet

Mediakirjasto perustettiin TIMOCOMia käsittelevien tekstien ja TIMOCOMin julkaisujen visuaaliseksi tueksi. Kuvia ja tiedostoja on ladattavissa kuudessa kategoriassa, jotka ovat "Yritysesittely, sopimukset ja lomakkeet" (business materials), "Kuvamaailma" (imagery), "Esitteet ja ohjeet" (brochures), "Logo" (logos), "Kuvagalleria" (picture gallery) ja "Järjestelmä/palvelut" (System/Services). Muut hakujäsentelymahdollisuudet, kuten kielivalinta, takaavat mediakirjaston helppokäyttöisyyden.

Mediakirjastoon

Mediayhteystiedot

TIMOCOM GmbH
Unternehmenskommunikation
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

Ylös

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin sekä henkilökohtaisen asiasisällön ja mainonnan kohdistamiseen. Lue lisää