Koko prosessi Smart Logistics -järjestelmän avulla

Sovi kuljetustoimeksiannoista suoraan liiketoimintakumppanisi kanssa TIMOCOM-järjestelmässä. Digitaalisen prosessin ansiosta kommunikointi on nopeaa ja tietojen käsittelyyn kuluu aiempaa vähemmän aikaa. Koska Toimeksiannot-ratkaisun kaikki täyttökentät on käännetty kunkin käyttäjän valitsemalle kielelle, kieliongelmia ei ole, mikä myöskin säästää aikaa. Toinen etu on selkeä esitysmuoto verrattuna muihin viestintäkanaviin, kuten esimerkiksi sähköpostiin.

TIMOCOM panostaa myös tunnetusti korkean standardin tietoturvaan. Tiedot on suojattu ulkopuolisilta. Tiedonvälitys tapahtuu vain asiakkaidemme kesken. Kaikki palvelimet sijaitsevat Saksassa, joten tietoihin sovelletaan Saksan tietosuojalakia. Mitään tietoja ei välitetä ulkomaille.

Haluaisitko hyödyntää toimeksiantojen hallintajärjestelmää kuljetustoimeksiantoihisi? Annamme sinulle mielellämme lisätietoja.

Järjestelmän edut:

  • Optimoit tiedonsiirron käsittelemällä kaikki toimeksiannot digitaalisesti.
  • Sitova sopimusasiakirja molemmille sopimusosapuolille sopimuksien varmaan dokumentointiin
  • Ei kieliongelmia, sillä sopimusasiakirjat lähetetään liiketoimintakumppaneillesi automaattisesti heidän omalla äidinkielellään.
  • Voit tehdä individuaaliset kuljetustilaukset, jotka sisältävät yrityslogosi, liiteasiakirjat ja automaattisesti generoidun tilausnumeron.
  • Säästät aikaa käyttämällä mallipohjia toistuviin kuljetustilauksiisi
  • Hyödynnä käyttäjäkohtaisia tilastotietojasi tulevissa liiketoimintaan liittyvissä päätöksissä
  • Paranna kuljetustenhallintajärjestelmäsi tehokkuutta ottamalla Kuljetustoimeksiannot-rajapinta käyttöön.

Digitaalinen toimeksiantojen hallinta

Molemmat liiketoimintakumppanit voivat hallinnoida kuljetustoimeksiantojaan digitaalisesti ja keskitetysti yhden järjestelmän välityksellä. Näin kaikilla sopimusosapuolilla on selkeä listaus toimeksiannoista ja niiden toimitusvaiheista.

TIMOCOM-Smart-App-Transport-orders-01
TIMOCOM-Smart-App-Transport-orders-Quick-data-collection-02

Kuljetustoimeksiannot-rajapintakumppanimme

Prosessien nopeuttaminen

Nopean tiedonkäsittelyn ansiosta aikaa säästyy paljon, sillä rahtipörssi- ja kuljetustiedustelusovellukset on linkitetty tiivisti toisiinsa. Myös kopiointi- ja mallipohjatoiminnot sekä näppärä automaattitäydennys pitävät huolen siitä, että voit laatia kuljetustoimeksiannot vaivatta.

Ota yhteyttä!

Analysoi liikesuhteitasi ja liikevaihtosi tuottoa käyttämällä järjestelmämme arviointitoimintoja, jotka voit mukauttaa yksilöllisiin tarpeisiisi. Analysoiduista tiedoista saat indikaattoreita tulevia liiketoimia varten.

TIMOCOM-Smart-App-Transport-orders-Prepare-evaluations-and-analyses-smartly-03
TIMOCOM-Smart-App-Transport-orders-Shipment-tracking-04

Asiakassuosittelut >

Ohjelmistojemme toimintojen ansiosta lähetysten seuranta on todella helppoa. Sekä toimeksiantajalla että toimeksisaajalla on aina selkeä yhteenveto kuljetustoimeksiantojensa etenemisestä, jolloin viestintään kuluu aiempaa vähemmän aikaa.

Optimoi liikeprosessisi tekemällä kuljetustoimeksiannot digitaalisesti.

Kuljetuspalveluja ostavana yrityksenä voit tehdä kuljetustoimeksiannot liiketoimintakumppaneillesi TIMOCOM-järjestelmän välityksellä digitaalisesti.

Kuljetuspalveluja tarjoavana yrityksenä voit reagoida kuljetustoimeksiantoihin hyväksymällä tai tarvittaessa hylkäämällä kulloisenkin toimeksiannon digitaalisesti suoraan TIMOCOM-järjestelmässä.

Hyödynnä kuljetustoimeksiannot-ratkaisua Smart Logistics -järjestelmässä.

Kokeile nyt ilmaiseksi

Haluatko lisätietoja? Asiakastukemme auttaa sinua mielellään:

Ylös