skip navigation

Koko prosessi Smart Logistics -järjestelmän avulla

Sovi kuljetustoimeksiannoista suoraan liiketoimintakumppanisi kanssa TIMOCOM-järjestelmässä. Digitaalisen prosessin ansiosta kommunikointi on nopeaa ja lisäksi säästät aikaa tiedonkäsittelyssä. Koska kaikki toimeksiannot käännetään automaattisesti kyseiselle kielelle, kielimuureja eikä ajanhukkaa synny. Toinen etu on selkeä esitysmuoto verrattuna muihin viestintäkanaviin, kuten esimerkiksi sähköpostiin.

TIMOCOM panostaa myös tunnetusti korkean standardin tietoturvaan. Tiedot on suojattu ulkopuolisilta. Tiedonvälitys tapahtuu vain asiakkaidemme kesken. Kaikki palvelimet sijaitsevat Saksassa, joten tietoihin sovelletaan Saksan tietosuojalakia. Mitään tietoja ei välitetä ulkomaille.

Haluaisitko hyödyntää toimeksiantojen hallintajärjestelmää kuljetustoimeksiantoihisi? Annamme sinulle mielellämme lisätietoja.

Ota yhteyttä!

+49 211 88 26 88 26

Järjestelmän edut:

Nopea digitaalinen kommunikointikanava kuljetusliiketoimiin

Sitova sopimusasiakirja molemmille sopimusosapuolille sopimuksen dokumentointiin

Kuljetustoimeksiannot omalla ja liikekumppanisi kielellä

Voit tehdä individuaaliset kuljetustilaukset, jotka sisältävät yrityslogosi, liiteasiakirjat ja automaattisesti generoidun tilausnumeron.

Voit käyttää mallipohjia toistuviin kuljetustilauksiin

Hyödynnä tilastotietoja tulevissa liiketoimintaan liittyvissä päätöksissä

Käsittele kuljetustoimeksiantosi helposti ja digitaalisesti

Molemmat liikekumppanit voivat hallinnoida kaikki kuljetustoimeksiantonsa digitaalisesti ja keskitetysti yhden järjestelmän välityksellä. Näin kaikilla sopimusosapuolilla on selkeä listaus toimeksiannoista ja niiden toimitusvaiheista.

Käsittele kuljetustoimeksiannot näppärästi ja digitaalisesti

Säästä aikaa fiksulla tavalla

Nopean tiedonkäsittelyn ansiosta aikaa säästyy paljon, sillä rahtipörssi- ja kuljetustiedustelu sovellukset ovat tiivisti linkitetty toisiinsa. Myös kopiointi- ja esitäyttötoiminnot sekä näppärä automaattitäydennys pitävät huolen siitä, että voit laatia kuljetustoimeksiannot vaivatta.

Säästä aikaa fiksulla tavalla

Laadi kätevästi arvioinnit ja analyysit

Analysoi liikekumppanuuksiasi ja liikevaihtosi tuottoa käyttämällä järjestelmämme arviointitoimintoja, jotka voit mukauttaa yksilöllisiin tarpeisiisi. Analysoiduista tiedoista saat indikaattoreita tulevia liiketoimia varten.

Laadi kätevästi arvioinnit ja analyysit

Kaikki helposti yhdellä silmäyksellä

Ohjelmistojemme toimintojen ansiosta lähetysten seuranta on todella helppoa. Kummallakin liiketoiminnan osapuolella on aina selkeä yhteenveto kuljetustoimeksiantojensa etenemisestä, jolloin viestintään ei kulu niin paljon aikaa kuin aiemmin.

Kaikki helposti yhdellä silmäyksellä – Selkeä yhteenveto kuljetustoimeksiantojen etenemisestä

Asiakkaidemme kommentteja

Optimoi liikeprosessisi tekemällä kuljetustoimeksiannot digitaalisesti.

Kuljetuspalveluja ostavana yrityksenä voit osoittaa kuljetustoimeksiannot liiketoimintakumppaneillesi TIMOCOM-järjestelmän välityksellä digitaalisesti.

Kuljetuspalveluja tarjoavana yrityksenä voit reagoida kuljetustoimeksiantoihin hyväksymällä tai hylkäämällä kulloisenkin toimeksiannon digitaalisesti suoraan TIMOCOM-järjestelmässä.

Hosted in Germany – TIMOCOMin tietoturva

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti! Siksi TIMOCOMille on myönnetty Hosted in Germany -laatumerkintä. Käyttäjien tietoja ylläpidetään Saksassa, ja sen vuoksi ne ovat Saksan lakien alaisia. Erityisesti Saksan tietoturvalaki on yksi Euroopan tiukimpia.

Kokeile nyt TIMOCOM-järjestelmää.

Kokeile nyt ilmaiseksi

Haluatko lisätietoja? Annamme sinulle mielellämme lisätietoa:

+49 211 88 26 88 26

Ylös