skip navigation

Koko prosessi Smart Logistics -järjestelmän avulla

Sovi kuljetustoimeksiannoista suoraan liiketoimintakumppanisi kanssa TIMOCOM-järjestelmässä. Digitaalisen prosessin ansiosta kommunikointi on nopeaa ja tietojen käsittelyyn kuluu aiempaa vähemmän aikaa. Koska Toimeksiannot-ratkaisun kaikki täyttökentät on käännetty kunkin käyttäjän valitsemalle kielelle, kieliongelmia ei ole, mikä myöskin säästää aikaa. Toinen etu on selkeä esitysmuoto verrattuna muihin viestintäkanaviin, kuten esimerkiksi sähköpostiin.

TIMOCOM panostaa myös tunnetusti korkean standardin tietoturvaan. Tiedot on suojattu ulkopuolisilta. Tiedonvälitys tapahtuu vain asiakkaidemme kesken. Kaikki palvelimet sijaitsevat Saksassa, joten tietoihin sovelletaan Saksan tietosuojalakia. Mitään tietoja ei välitetä ulkomaille.

Haluaisitko hyödyntää toimeksiantojen hallintajärjestelmää kuljetustoimeksiantoihisi? Annamme sinulle mielellämme lisätietoja.

Ota yhteyttä!

+49 211 88 26 88 26

Järjestelmän edut:

Optimoit tiedonsiirron käsittelemällä kaikki toimeksiannot digitaalisesti.

Sitova sopimusasiakirja molemmille sopimusosapuolille sopimuksien varmaan dokumentointiin

Ei kieliongelmia, sillä sopimusasiakirjat lähetetään liiketoimintakumppaneillesi automaattisesti heidän omalla äidinkielellään.

Voit tehdä individuaaliset kuljetustilaukset, jotka sisältävät yrityslogosi, liiteasiakirjat ja automaattisesti generoidun tilausnumeron.

Säästät aikaa käyttämällä mallipohjia toistuviin kuljetustilauksiisi

Hyödynnä käyttäjäkohtaisia tilastotietojasi tulevissa liiketoimintaan liittyvissä päätöksissä

Digitaalinen toimeksiantojen hallinta

Molemmat liiketoimintakumppanit voivat hallinnoida kuljetustoimeksiantojaan digitaalisesti ja keskitetysti yhden järjestelmän välityksellä. Näin kaikilla sopimusosapuolilla on selkeä listaus toimeksiannoista ja niiden toimitusvaiheista.

Tee ja hallinnoi toimeksiantoja koskien kuorma-autokuljetuksia Smart Logistics -järjestelmässä
Kuljetustoimeksiannot-rajapintakumppanimme

Prosessien nopeuttaminen

Nopean tiedonkäsittelyn ansiosta aikaa säästyy paljon, sillä ">rahtipörssi- ja ">kuljetustiedustelusovellukset on linkitetty tiivisti toisiinsa. HIER STIMMT WAS NICHT HIER STIMMT WAS NICHT. Myös kopiointi- ja mallipohjatoiminnot sekä näppärä automaattitäydennys pitävät huolen siitä, että voit laatia kuljetustoimeksiannot vaivatta.

Laadi ja hallinnoi kuljetustoimeksiannot nopeasti ja kätevästi

Ota yhteyttä!

Analysoi liikesuhteitasi ja liikevaihtosi tuottoa käyttämällä järjestelmämme arviointitoimintoja, jotka voit mukauttaa yksilöllisiin tarpeisiisi.. Analysoiduista tiedoista saat indikaattoreita tulevia liiketoimia varten.

Analysoi liikesuhteita ja kuljetustoimeksiantoja suoraan järjestelmässä

Asiakassuosittelut >

Ohjelmistojemme toimintojen ansiosta lähetysten seuranta on todella helppoa. Sekä toimeksiantajalla että toimeksisaajalla on aina selkeä yhteenveto kuljetustoimeksiantojensa etenemisestä, jolloin viestintään kuluu aiempaa vähemmän aikaa.

Pysy ajan tasalla kuljetustoimeksiantojen käsittelystä integroidun gps-seurannan ansiosta

Mitä mieltä asiakkaamme ovat Kuljetustoimeksiannot-sovelluksesta

Dittrich Eiltransporte GmbH, Oliver Stiller

"Säästämme TIMOCOM-järjestelmän avulla jopa 60 prosenttia toimeksiantojen tekemiseen kuluvaa työaikaa. Voimme lisätä lomakkeeseen kaikki tiedot ja lähettää ne sitten toimeksisaajalle. Meidän ei tarvitse odottaa sähköpostiviestejä, joissa on kaupparekisteriote tai vakuutustodistuksia liitteenä, vaan teemme kaiken suoraan verkossa."

Oliver Stiller
Dittrich Eiltransporte GmbH
TIMOCOM ID 67066

Asiakassuosittelu & video >
WEMAS Absperrtechnik GmbH, Stefan Watzlawek

"Toimeksiantojen käsittely ja laatiminen on selvästi aiempaa nopeampaa. Selkeä etu meille on myös se, että TIMOCOM-järjestelmän ansiosta meillä on tallennuspaikka kaikille rahtitoimeksiannoillemme, ja kaikki tiedot on näin ollen arkistoitu tilintarkastusta varten keskitetysti yhteen paikkaan."

Stefan Watzlawek
WEMAS Absperrtechnik GmbH
TIMOCOM ID 340064

Asiakassuosittelu & video >

Optimoi liikeprosessisi tekemällä kuljetustoimeksiannot digitaalisesti.

Kuljetuspalveluja ostavana yrityksenä voit tehdä kuljetustoimeksiannot liiketoimintakumppaneillesi TIMOCOM-järjestelmän välityksellä digitaalisesti.

Kuljetuspalveluja tarjoavana yrityksenä voit reagoida kuljetustoimeksiantoihin hyväksymällä tai tarvittaessa hylkäämällä kulloisenkin toimeksiannon digitaalisesti suoraan TIMOCOM-järjestelmässä.

Hosted in Germany – TIMOCOMin tietoturva

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti! Siksi TIMOCOMille on myönnetty Hosted in Germany -laatumerkintä. Käyttäjien tietoja ylläpidetään Saksassa, ja sen vuoksi ne ovat Saksan lakien alaisia. Erityisesti Saksan tietoturvalaki on yksi Euroopan tiukimpia.

Hyödynnä kuljetustoimeksiannot-ratkaisua Smart Logistics -järjestelmässä.

Kokeile nyt ilmaiseksi

Haluatko lisätietoja? Asiakastukemme auttaa sinua mielellään:

+49 211 88 26 88 26

Ylös