22.08.2018

IAA Commercial Vehicles-hyötyajoneuvomessut: Esittelyssä TIMOCOM ja sen uusi strateginen asema ja tuotemerkki-imago

Kuljetusketjun näkyvyyttä ja verkostoitumista parantavat uudet IT-ratkaisut

(1)

Erkrath/Hannover, Saksa, 22.8.2018 – Euroopan johtava logistiikka-alan IT- ja tietoasiantuntija TIMOCOM esittelee IAA Commercial Vehicles 2018 -hyötyajoneuvomessuilla Hannoverissa (20.–27.9.) perusteellisesti uudistuneen markkinaläsnäolonsa ja uudet IT-ratkaisut, joiden ansiosta käyttäjät näkyvät ja voivat verkostoitua entistä paremmin kuljetusketjussa.

”Käsillä on seuraava kehitysvaihe, ja tulevaisuudessa digitaalista muutosta ei pidetä logistiikka-alalla enää hankkeena, vaan uutena arkisena rutiinina”, Gburek toteaa.

Digitaalisen muutoksen ymmärtäminen uutena rutiinina
”Virtuaalisista ratkaisuista on jo kauan sitten tullut kuljetusalan eteenpäin vievä voima”, sanoo TIMOCOMin edustaja Gunnar Gburek liikkuvuus-, kuljetus- ja logistiikkapalvelujen tärkeimpien messujen alla. Logistisessa ketjussa monet vaiheet on nykyään digitalisoitu liiketoiminnan käynnistämisestä aina kuormakirjan laatimiseen saakka. ”Käsillä on seuraava kehitysvaihe, ja tulevaisuudessa digitaalista muutosta ei pidetä logistiikka-alalla enää hankkeena, vaan uutena arkisena rutiinina”, Gburek toteaa.

Reilut kaksikymmentä vuotta rahtipörssistään tunnetuksi tulleen TIMOCOMin toiminnan alkamisesta tästä erkrathilaisesta IT-yrityksestä on kehittynyt entistä enemmän toimija, joka tarjoaa kokonaisen järjestelmän maanteiden tavaraliikenteen ohjaamiseksi digitaalisesti ja kuljetusten hoitamiseksi. ”Meistä on tullut sellaisten yritysten edelläkävijä ja tiennäyttäjä, jotka haluavat hyödyntää digitalisaation mahdollisuudet TIMOCOMin avulla fiksusti, helposti ja turvallisesti”, Gburek selittää.

 

Tieto- ja tavaravirtojen yhdistäminen uudella tavalla
TIMOCOMin kautta tehdään päivittäin jopa 750 000 kansainvälistä rahti- ja kuormatilatarjousta, ja jäljitettävissä olevia kuorma-autoja on yli 100 000. Tämän Euroopan suurimman rahtipörssin lisäksi käyttäjä voi hyödyntää ainutlaatuisen logistiikkayhteisön kaikki verkostoitumisen edut.

 

TIMOCOMin esittelytilaisuudessa

IAA-messuilla (halli 13 / osato C29) esitellään innovatiivisia logistiikkasovelluksia ja pitkälle kehitettyjä ratkaisuja, joiden avulla todelliset ja virtuaaliset maailmat voidaan yhdistää tieto- ja tavaravirtojen kautta uudella tavalla. Myös yrityksen logon ja koko ulkoasun uusi muotoilu esitellään yleisölle ensimmäistä kertaa Hannoverissa.

Lataa lehdistötiedote
Ylös