Lehdistötiedotteet

Täältä löydät kaikki TIMOCOMia, alaa ja asiakkaitamme koskevat ajankohtaiset lehdistötiedotteet.

Erkrath/Wroclaw, 23.10.2019 –Saksalaisesta Erkrathin kaupungista kotoisin oleva IT- ja tietotekniikka-asiantuntija TIMOCOM kansainvälistyy entisestään. Yritys laajentaa toimintaansa Puolan markkinoilla perustamalla uuden toimipaikan Wroclawiin. Kuljetus, huolinta sekä teollisuuden ja kaupan alan yritysasiakkaat hyötyvät strategisesta muutoksesta ja toimipaikkalaajennuksista Puolassa.

Lue lisää >

Erkrath/Saksa, Manchester/UK - Nykyinen European Road Freight Manager Anthony Valentine on työskennellyt kuljetusalalla lähes 30 vuotta. Neljä vuotta sitten hän perusti yhdessä multimodaalisien kuljetuspalvelujen tarjoaja Cargo Overseas -yrityksen pitkäaikaisten työtovereidensa kanssa kansainväliselle lento- ja merirahdille suunnatun eurooppalaisen maantiekuljetusosaston. Vahvan tiiminsä ansiosta Valentine tuntee itsensä kapteeniksi, joka ottaa uuden kurssin brexit-myrskyssä. 

Lue lisää >

Erkrath, Saksa, 25.07.2019 – Maailmanlaajuinen talouden heikkeneminen näkyy tällä hetkellä voimakkaimmin Saksassa, Ranskassa ja Benelux-maissa. Sen osoittavat TIMOCOMin kuljetusbarometrin tämänhetkiset luvut. IT-alan yritys on integroinut Euroopan suurimpaan rahtipörssiin kuljetusbarometrin, jonka avulla dokumentoidaan neljännesvuosittain kuljetusten kysynnän ja tarjonnan kehitys.

Lue lisää >

Erkrath, Saksa, 01.07.2019 – Liikennöintitalouden entistä parempi digitaalinen verkostoituminen vähentää merkittävästi alan tämänhetkisiä ongelmia, kuten kuljettajapulaa ja tyhjäajojen suurta osuutta Euroopan teillä. Tätä mieltä on IT-palveluita tarjoava yritys TIMOCOM.

Lue lisää >

Erkrath/München, 5. kesäkuuta 2019 – TIMOCOM haluaa mahdollistaa kuljetus- ja logistiikkayritysten siirtymisen digiaikaan. IT-palveluntarjoaja TimoCom esittelee Transport Logistic 2019 -messuilla Münchenissä uusista sovelluksista, rajapinnoista ja kumppaneista koostuvan kattavan järjestelmän, joka tukee logistiikka-alan toimijoita digitaalisesti kuljetusprosessin kaikilla osa-alueilla. ”Haluamme tehdä innovaatioista, joita asiakkaamme tuovat esiin päivittäin, yhtä helppokäyttöisiä kuin on virran ottaminen pistorasiasta”, sanoo TIMOCOMin edustaja Gunnar Gburek.

Lue lisää >

Erkrath, Saksa, 20.5.2019 – Ei enää odottelua lastausrampeilla: se on TIMOCOMin ja Cargoclixin yhteistyön kunnianhimoinen tavoite. Molemmat IT-yritykset haluavat ratkaista tavaran noudossa ja perille toimittamisessa ilmenevän yleisen ruuhkaongelman ja luoda alalle uuden standardin yhdistämällä telematiikkatiedot ja aikatauluhallinnan.

Lue lisää >

Erkrath, Saksa, 08.05.2019 – Kun logistiikka-alan toimijat kokoontuvat yhteen 4.–7. kesäkuuta Transport Logistic 2019 -messuilla Münchenissä, IT-yritys TIMOCOMin messumottona on tänä vuonna ”One system. One network. One future.” Maailmanlaajuisesti alan johtavilla messuilla vierailijat voivat tutustua hallissa A5 osastolla 317/418 järjestelmän asiakastarpeiden mukaisesti uudistettuun päävalikkoon, Smart App -sovellusten uusimpiin toimintoihin ja kuljetustoimeksiantojen hallinta-osuuden kaksisuuntaisen rajapintaan.

 

Lue lisää >

Erkrath, Saksa, 26.4.2019 – Pelko Ison-Britannian sääntelemättömästä EU-erosta lisää räjähdysmäisesti tavarakuljetusten määrää saarivaltioon. Kuorma-autokuljetukset kaikkialta Euroopasta Isoon-Britanniaan kasvoivat 112 % vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä edellisen vuoden vastaavaan aikajaksoon verrattuna. Sen osoittavat TIMOCOMin kuljetusbarometrin tämänhetkiset luvut. IT-alan yritys on integroinut Euroopan suurimpaan rahti- ja kuormatilan välitys-sovellukseensa kuljetusbarometrin. jonka avulla dokumentoidaan neljännesvuosittain kuljetusten kysynnän ja tarjonnan kehitys.

Lue lisää >

Erkrath/Madrid, 17.4.2019 - Pääsiäisen aika tarkoittaa logistiikassa kausittaisia erityisolosuhteita. Silloin on erinomainen tilaisuus seurata sesonkituotteiden toimitusketjua markettien hyllyille saakka. Kyse on paljosta muustakin kuin suklaajänisten ja suklaamunien kuljettamisesta. Pääsiäisenä tavaroiden kysyntä Euroopassa kasvaa, ja erityishaasteena on se, että kaikissa maissa pyhäpäivä ei ole samaan aikaan, mikä tarkoittaa tavallista suurempaa logistista työtaakkaa. Esimerkiksi Espanjassa kiirastorstai on pyhä, mutta Saksassa tavallinen arkipäivä. Sen sijaan toisena pääsiäispäivänä, maanantaina, kaupat ovat Saksassa kiinni. Eräs espanjalainen huolintaliike raportoi, miten eri maiden erilaiset pääsiäispyhät vaikuttavat sen liiketoimintaan.

Lue lisää >

Erkrath, Saksa, 02.04.2019 – TIMOCOM jatkaa kasvuaan. Smart Logistics -järjestelmän käyttäjät eivät olleet viime vuonna aiempaa aktiivisempia pelkästään rahtipörssin osalta. Tämän Euroopan laajuisesti toimivan IT-yrityksen suurin harppaus vuonna 2018 tapahtui logistiikan toimeksiantojen hallinnan digitalisointia koskevissa sovelluksissa.

Lue lisää >

Erkrath/Hilden, Saksa, 11.02.2019 – Tripple Z on löytänyt markkinaraon: tämä aurinkopaneelien valmistaja käy kauppaa Saksassa valmistettujen laatupaneelien lisäksi käytetyillä aurinkopaneeleilla. Se on bisnes, jonka vauhti vain kiihtyy. Tripple Z on nykyisin Euroopan suurin käytettyjen aurinkopaneelien ja niihin liittyvien tarvikkeiden tarjoaja. Asiakaslähetyksiinsä liittyvät kuljetustoimeksiannot tämä Nordrhein-Westfalenissa toimiva yritys hoitaa TIMOCOMin, Euroopan ensimmäisen Smart Logistics -järjestelmän avulla.

Lue lisää >

Erkrath, 11.2.2019 – Viime vuoden viimeisellä vuosineljänneksellä kävi ilmi, että kansainväliset kauppakiistat ja synkkenevät suhdannenäkymät eivät näytä vaikuttavan juurikaan Euroopan kuljetusmarkkinoihin. ”Kuljetusalalla koettiin perinteinen vahva viimeinen vuosineljännes”, kommentoi TIMOCOMin edustaja Gunnar Gburek kuljetusbarometrin tämänhetkisiä lukuja.

Lue lisää >

Mediayhteystiedot

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

Ylös

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin sekä henkilökohtaisen asiasisällön ja mainonnan kohdistamiseen. Lue lisää