27.05.2014

Minulla on TimoCom-tunnus. Onko sinulla?

He, jotka voivat osoittaa olevansa TimoComin asiakkaita, löytävät helpommin liikekumppaneita

(1)

Düsseldorf, 27.05.2014. Kuljetusalalla toimivat ovat varmastikin jo kuulleet seuraavan lauseen: "Minulla on TimoCom-tunnus. Onko sinulla?" Se alkaa olla jo osa kumppanuusneuvottelujen arkea. Rahtipörssin tarjoajan myöntämä tunnus tai asiakasnumero on jo itsessään laatusinetti, joka tuo turvaa. He, jotka voivat esitellä rahtipörssin tarjoajan asiakasnumeron, pääsevät nopeammin hyvien kuljetustoimeksiantojen pariin. Yksi syy siihen on se, että TimoCom panostaa Euroopan rahti- ja kuormatilapörssien markkinajohtajana vahvasti turvallisuuteen, ja lisäksi yritysten oma turvatietoisuus vähentää riskejä.

TimoComin palvelut yhdistävät kaikki eri tavoin kuljetusalalla toimivat yritykset. Smahan Dahmani, Benelux-maiden Country Manager, kuvailee kyseisten maiden käyttäjärakennetta: "Meillä on teollisuuden ja kaupan alan asiakkaita, jotka tarjoavat rahtejaan TC eBid® -tarjouskilpailupalvelumme kautta, sekä huolintaliikkeitä, jotka löytävät rahti- ja kuormatilapörssi TC Truck&Cargo®n avulla sopivia kuorma-autoja ja rahteja. Lisäksi kuljettajat ja itsenäiset huolitsijat lisäävät ajoneuvonsa sekä kuormansa rahdinvälitysjärjestelmiin. Kaikkien tavoitteena on tehdä kauppaa ja välttää tyhjänä ajoja, niin lyhyen varoajan paluu- ja lisäkuormien kuin pitkän aikavälin kuljetussopimustenkin kohdalla. Ja luonnollisesti he haluavat ennen kaikkea sitä, että heidän kuormansa saapuu turvallisesti perille."

 

TimoCom-asiakasnumero kiinnittää huomiota

Benelux-maissa kysytään ennen kuljetussopimuksen solmimista usein asiakasnumeroa niin puhelimitse kuin kasvotustenkin. "He, joilla on tunnus, ovat liikekumppanien mieleen, ja kuljetussopimusten solmiminen käy nopeasti yrityksen koosta riippumatta", Country Manager Dahmani kertoo.

 

Arcese Transport NV:n FTL Supervisor Carlo Carlisi kertoo, miksi rahtipörssin käyttäjät pitävät tunnusta niin arvokkaana: "Meillä on 70 toimipaikkaa ja toimimme 12 eri maassa. Keskitymme tavaroiden päivittäisiin kuljetuksiin. Olemme olleet seitsemän vuoden ajan tyytyväisiä TimoCom-asiakkaita, sillä ohjelman ansiosta pääsemme käsiksi päivittäin jopa 450 000 kansainväliseen rahti- ja kuormatilatarjoukseen. Laatu ja turvallisuus ovat meille erityisen tärkeitä. Monivuotisen kokemuksemme ansiosta meidän ja muiden yritysten keskinäinen luottamuspohja on hyvä, ja TimoCom-tunnuksen avulla voimme vahvistaa hyvää vaikutelmaa entisestään. Se luo nimittäin tarvittavaa luottamusta etsiessämme suurasiakkaita Belgiassa ja ulkomailla."

 

Turvallisuus on aivan yhtä suuressa roolissa Andy Verstrepen Shootenille, joka on Euroopan laajuisesti toimivan Cargoliner Belgium Bvba -huolintaliikkeen toimitusjohtaja: "Omassa liiketoiminnassamme tärkeitä on etenkin luotettavat osa- ja täyskuormat sekä kunnolla toimiva raportointi. TC Truck&Cargo®n avulla tunnemme olomme turvatuiksi, sillä pörssin tarjoaja panostaa huomattavan paljon turvallisuuteen. Monien turvatoimenpiteiden ansiosta huijareilla ei juurikaan ole mahdollisuuksia häiritä toimeksiantajia tai -saajia. Lisäksi uuden TC eMap®-tuotteen ansiosta voimme seurata palveluun lisättyjä ajoneuvoja ympäri Euroopan. TimoCom Identify -palvelun avulla mahdollisen liikekumppanin henkilöllisyys ja yrityksen identiteetti voidaan tarkistaa etukäteen."

 

Samankaltaisia mietteitä on myös Sven Geertsilla, belgialaisen Wijnegemissä sijaitsevan kuljetusryhmittymä Corneel Geertsin toimitusjohtajalla: "Olemme kansainvälinen logistiikkapalveluntarjoaja, jonka päätöksentekotiet ovat joustavia ja lyhyitä, mutta siitä huolimatta turvallisuuteen panostaminen on meille erittäin tärkeää. Tunnuksen ilmoittaminen herättää laatusinetin tavoin luottamusta toimeksiantajien keskuudessa, sillä he tietävät, että me olemme hyväksi havaittuja TimoCom-asiakkaita ja että me toimitamme heidän tuotteensa asiaankuuluvasti perille. Saamme sillä tavoin monia toimeksiantoja, kuten esimerkiksi pakettitoimituksia, osa- ja täyskuormia sekä erikoiskuljetuksia, ja voimme välttää tyhjänä ajoja."

Lataa lehdistötiedote
Ylös