TimoCom Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.

Työkaluja todellisille ammattilaisille – suurempi liikevaihto kansainvälisillä huolintamarkkinoilla.

"Tarvitessani vapaata kuormatilaa nopeasti ja helposti luotettavilta kuljetusliikkeiltä, hoidan asian TimoComilla. Sama pätee sopivien paluurahtien löytämiseen. Kaiken lisäksi voin seurata sovelluksella kaikkien ajoneuvojen tämänaikaista liikkumista."

Lataa ohjelma maksutta täältä

Lataa TC Login -käyttöliittymä tästä!


Asiakaspalvelijamme vastaa kysymyksiisi numerossa +49 211 88 26 23 00.

Työkaluja todellisille ammattilaisille – suurempi liikevaihto kansainvälisillä huolintamarkkinoilla.

Täältä löytyy sekä sopivia rahtitarjouksia että vapaata kuormatilaa
Lisätietoja

Haluatko löytää teollisuuden alan asiakkaallesi luotettavia kuljetusliikkeitä, joilla on vapaata kuormatilaa? Vai etsitkö kansainvälisiä rahtitoimeksiantoja omalle kuljetuskalustollesi? Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa, TimoComin Euroopan kuormatila- ja rahtipörssien markkinajohtajan TC Truck&Cargo®ssa yli 36 000 TimoComin tarkastamaa yritystä kaikkialta Euroopasta julkaisevat päivittäin jopa puoli miljoonaa kuormatila- ja rahtitarjousta.

Ohjelmiston tarjoamat edut:

 • jopa puoli miljoonaa kansainvälistä kuljetus- ja rahtitarjousta päivittäin
 • Liikeyhteyksiä yli 110 000 käyttäjään koko Euroopan alueella
 • paras mahdollinen turvallisuus TimoComin turvaverkoston avulla
 • edullinen kiinteä kuukausihinta

Ylimääräinen bonus huolitsijoille:

TC Truck&Cargo®-asiakkaana voit osallistua tarjoukilpailuihin jättämällä kuljetustarjouksesi täysin maksutta TC eBid®-tarjouskilpailupalvelussa.

Vakuutu itse ohjelmistojen tuomista eduista!

Kokeile nyt uutena asiakkaana markkinoiden johtavaa rahtipörssiä TC Truck&Cargo®a maksutta ja sitoumuksetta jopa 4 viikkoa.

Lataa nyt

Tiedä aina kuljettajien olinpaikka. Kaikki telematiikkajärjestelmät yhdellä näytöllä
Lisätietoja

TC eMap®in uuden seurantatoiminnon avulla huolintaliikkeiden on huomattavasti helpompi paikallistaa ajoneuvoja. Yritykset näkevät nimittäin paitsi omat ajoneuvonsa myös alihankkijoiden ajoneuvot milloin tahansa – riippumatta käytössä olevasta telematiikkajärjestelmästä. Lisäksi muut integroidut toiminnot, kuten reitinsuunnittelu ja kustannustenlaskenta, auttavat tarjousten laatimisessa teollisuuden alan asiakkaille sekä hintaneuvotteluissa rahdinkuljettajien kanssa.

Ohjelmiston tarjoamat edut:

 • useita telematiikkajärjestelmiä samassa ohjelmassa
 • ei asennusta, ei ylläpitokustannuksia: ainoastaan tuttu TimoCom-ympäristö ja käyttämäsi telematiikkaratkaisu
 • optimoitu tiedonkulku toimeksiantajan ja toimeksiottajan välillä

TC eMap® lisää kuljetusliiketoiminnan luotettavuutta ja tekee siitä tehokkaampaa

Aikaa ja rahaa vievät puhelut huolitsijoiden ja rahdinkuljettajien välillä poistuvat, sillä alustan kautta kaikki jaetut ajoneuvot ovat kaikkien liikekumppanien nähtävillä. Siten tiedät aina, missä rahti milläkin hetkellä on.

Laske ja suunnittele!

Reitinlaskentatoiminnon avulla voit suoraan TC Truck&Cargo® -rahti- ja kuormatilapörssin kautta määrittää kaikki ajoreitit. Samalla voit myös laskea rahti- ja sivukulut TC eMap®issa. Siten käytössäsi on todellisuuteen perustuvia tietoja, joiden perusteella voit käydä hintaneuvotteluita ja laatia tarjouksia.

Vakuutu itse ohjelmistojen tuomista eduista!

Kokeile nyt uutena asiakkaana TC eMap®-kuljetuskulunlaskenta- ja paikannusratkaisua maksutta ja sitoumuksetta jopa 4 viikkoa.

Lataa nyt

Haluatko solmia pitkäkestoisia kuljetussopimuksia? Rakenna logistiikkaverkosto koostuen yli 36 000 TimoComin tarkastamasta yrityksestä kaikkialta Euroopasta
Lisätietoja

Voit tavoittaa yhdellä tarjouskilpailulla logistiikkaverkoston koostuen jopa 36 000 TimoComin tarkastamasta yrityksestä ja välttää näin tehokkaasti kuljetuskapasiteettien ylikuormitusta. Voit myös itse osallistua tarjouskilpailuihin jättämällä tarjouksen koskien kannattavia vakikuljetustoimeksiantoja. Tästä verkossa toimivasta tarjouskilpailupalvelusta löydät paitsi lukuisia kansainvälisiä kuljetusliikkeitä myös pitkäkestoisia kuljetustoimeksiantoja kaupan ja tuotannon alan suurasiakkailta. Käytä tilaisuus hyväksesi liikevaihdon lisäämiseksi ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien löytämiseksi!

Ohjelmiston tarjoamat edut:

 • logististen pullonkaulojen välttäminen valtavan kuljetusliikevalikoiman ansiosta
 • suora yhteys suurasiakkaisiin ympäri Euroopan
 • keskimäärin 500 kuljetustarjouskilpailua kuukaudessa

Eksklusiivinen bonus:

TC Truck&Cargo® -asiakkaana voit jättää tarjouksia täysin maksutta muiden asiakkaiden TC eBid®issä julkaisemiin tarjouskilpailuihin.

Vakuutu itse ohjelmistojen tuomista eduista!

Kokeile nyt uutena asiakkaana koko Euroopan kattavaa tarjouskilpailuohjelma TC eBid®iä maksutta ja sitoumuksetta jopa 4 viikkoa.

Lataa nyt

Kattava verkko: kansainvälisten kuljetuskumppaneiden täydet yhteystiedot
Lisätietoja

TC Profile® tarjoaa pääsyn hyväksi havaittujen eurooppalaisten kuljetuskumppanien kattavaan hakemistoon. Löydät lukuisia potentiaalisia liikekumppaneita yhteystietoineen. Lisäksi voit tutustua lisätietoihin, kuten korityyppeihin ja reitteihin, ja löytää kumppanin, joka sopii tismalleen kuljetustoimeksiantoosi ja kuljetettavaan tavaraan. Voit myös itse jättää käyntikorttisi hakemistoon ja tehdä siten yrityksesi löytämisestä helpompaa. Paranna mahdollisuuksiasi solmia tuottavia kuljetussopimuksia ja lisää yrityksesi Euroopan laajuiseen Internet-kuljetushakemistoon TC Profile®en.

Ohjelmiston tarjoamat edut:

 • enemmän liiketoimintamahdollisuuksia: uusia toimeksiantajia ja -ottajia
 • maksutonta Euroopan laajuista mainosta huolintapalveluillesi
 • sisältyy TC Truck&Cargo®on ja TC eBid®iin

Vakuutu itse ohjelmistojen tuomista eduista!

Kokeile nyt uutena Truck&Cargo®- tai TC eBid®-asiakkaana TC Profile®-kuljetuspalveluhakemistoa maksutta ja sitoumuksetta jopa 4 viikkoa.

Parasta tässä kaikessa:

TC Profile® on aina mukana pääohjelmissa.

Lataa nyt

Lataa nyt TC Login -käyttöliittymän live-versio ja hyödynnä sen monia etuja maksutta.

Kokeile nyt maksutta

Kuljetusalan sanakirja – vastauksia ja sanastoa liittyen kuljetusalaan

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.