skip navigation

Tarjoamme digitaalisen ratkaisun kuljetustiedusteluillesi

Täydennä kuljetustiedusteluusi kaikki rahtiisi liittyvät tiedot saadaksesi hintatarjouksia jopa 50 liiketoimintakumppaniltasi, jotka voit itse valita hakemistosta.

Porrastettujen kohderyhmien avulla voit nyt määrittää erilaisia kohderyhmiä, jotka saavat kuljetustiedustelusi laatimasi aikataulun mukaan. Lopuksi rahtitarjouksesi voidaan julkaista myös automaattisesti Rahdit-sovelluksessa, jolloin se näkyy kaikille TIMOCOMin logistiikkaverkoston käyttäjille.

Hintatarjousten vertailun jälkeen on helppo valita sopiva palveluntarjoaja. Tällöin kaikki muut palveluntarjoajat saavat yhdellä hiiren napsautuksella kielteisen vastauksen ja kuljetustiedusteluusi täydentämäsi tiedot välittyvät automaattisesti kuljetustoimeksiantoosi, jonka voit lähettää valitsemallesi palveluntarjoajalle TIMOCOM-järjestelmässä.

Kun palveluntarjoaja hyväksyy kuljetustoimeksiannon, molemmat sopimusosapuolet saavat laillisesti sitovan sopimusasiakirjan. Voit hallinnoida lähetyksiä digitaalisesti, jotta sinulla on niistä aina selkeä yhteenveto.

Voit käsitellä kuljetustiedustelusi liiketoimintakumppaneidesi kanssa suoraan Smart Logistics -järjestelmässä ja hallinnoida kaikki keskitetysti yhden järjestelmän välityksellä.

Haluaisitko hyödyntää kuljetustiedustelu-sovellusta? Annamme mielellämme lisätietoa.

Ota nyt yhteyttä!

+49 211 88 26 88 26

Sinun etusi:

Kuljetustiedustelut omalla ja liikekumppanisi kielellä

Voit käyttää mallipohjia usein tarvitsemiisi kuljetustiedusteluihin

Voit hyödyntää tilastotietoja tulevissa liiketoimintaan liittyvissä päätöksissä

Saat sähköposti-ilmoituksen yrityksellesi osoitetuista kuljetustiedusteluista

Tee kuljetustiedustelut digitaalisesti

Selkeän maskin ansiosta voit täydentää kaikki kuljetustiedusteluasi koskevat tiedot nopeasti ja helposti.

Hallinnoi kuljetustiedusteluja helposti digitaalisesti

Lähetä tiedustelu palveluntarjoajille

Säästä aikaa lähettämällä tiedustelu samanaikaisesti jopa 50 valitsemallesi palveluntarjoajalle, jotka olet aiemmin määrittänyt kohderyhmäksi.

Säästä aikaa lähettämällä tiedustelu yhdellä kertaa jopa 50 haluamallesi palveluntarjoajalle

Pysy ajan tasalla

Heti kun olet lähettänyt kuljetustiedustelusi valitsemillesi liiketoimintakumppaneille, tiedustelusi on automaattisesti listattuna kohdassa ”voimassa olevat”. Tässä osiossa näkyvät kaikki ajankohtaiset kuljetustiedustelusi.

Vertaile saamiasi hintatarjouksia ja valitse sopiva palveluntarjoaja

Lisätietoa sovelluksesta

Tutustu TIMOCOMin palvelublogissa, kuinka voit käsitellä toimeksiannot digitaalisesti. Käytä palvelublogia hyödyksesi aina, kun haluat lisätietoa Smart Logistics -järjestelmän sovelluksista.

Kaikki helposti yhdellä silmäyksellä

Mitä mieltä asiakkaamme ovat Kuljetustiedustelut-sovelluksesta

Dittrich Eiltransporte GmbH, Oliver Stiller

"Säästämme TIMOCOM-järjestelmän avulla jopa 60 prosenttia toimeksiantojen tekemiseen kuluvaa työaikaa. Voimme lisätä lomakkeeseen kaikki tiedot ja lähettää ne sitten toimeksisaajalle. Meidän ei tarvitse odottaa sähköpostiviestejä, joissa on kaupparekisteriote tai vakuutustodistuksia liitteenä, vaan teemme kaiken suoraan verkossa."

Oliver Stiller
Dittrich Eiltransporte GmbH
TIMOCOM ID 67066

Asiakassuosittelu & video >
WEMAS Absperrtechnik GmbH, Stefan Watzlawek

"Toimeksiantojen käsittely ja laatiminen on selvästi aiempaa nopeampaa. Selkeä etu meille on myös se, että TIMOCOM-järjestelmän ansiosta meillä on tallennuspaikka kaikille rahtitoimeksiannoillemme, ja kaikki tiedot on näin ollen arkistoitu tilintarkastusta varten keskitetysti yhteen paikkaan."

Stefan Watzlawek
WEMAS Absperrtechnik GmbH
TIMOCOM ID 340064

Asiakassuosittelu & video >

Optimoi liiketoimintaprosessisi tekemällä kuljetustiedustelut digitaalisesti.

Kuljetuspalveluja ostavana yrityksenä saat nopeasti tiedon kuljetuspalvelun saatavuudesta ja hinnasta, kun lähetät kuljetustiedustelusi digitaalisesti useille liiketoimintakumppaneille yhtä aikaa.

Kuljetuspalveluja tarjoavana yrityksenä voit kasvattaa liikevaihtoasi jättämällä hintatarjouksesi sinulle osoitettuihin kuljetustiedusteluihin. Näin lisäät liiketoimintamahdollisuuksiasi saamalla tuottavia lisätoimeksiantoja.

Hosted in Germany – TIMOCOMin tietoturva

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti! Siksi TIMOCOMille on myönnetty Hosted in Germany -laatumerkintä. Käyttäjien tietoja ylläpidetään Saksassa, ja sen vuoksi ne ovat Saksan lakien alaisia. Erityisesti Saksan tietoturvalaki on yksi Euroopan tiukimpia.

Hyödynnä kuljetustiedustelu-sovellusta Smart Logistics -järjestelmässä.

Kokeile nyt ilmaiseksi

Haluatko lisätietoja? Asiakastukemme auttaa sinua mielellään:

+49 211 88 26 88 26

Ylös